TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Gülhan Akşit Sener, 'İbrahim Saraçoğlu Sağlıklı Yaşam Merkezinde'

Uzun yıllardır Amerika’da yaşayan, insan ilişkileri, uçak korkusu, yalan konusunda uzmanlaşmış psikolog Gülhan Akşit Şener ve tıbbi Onkolog Betul Açıkalın 'İbrahim Saraçoğlu sağlık ve yaşam Merkezi’nde 'sağlık danışmanlığı' hizmeti vermeye başladı.
Gülhan Akşit Sener, 'İbrahim Saraçoğlu Sağlıklı Yaşam Merkezinde'
KONCA KUMKUM - Ülkemizde gerçekleştirdiği çalışmalar ve uyguladığı kürlerle halkın gönlünü kazanan ve umut ışığı olan Prof. Dr İbrahim Saraçoğlu artık İstanbul da 'Saraçoğlu sağlık ve yaşam Merkezi’nde' iki başarılı uzmanla hizmet vermeye başladı.

Ünlü uzmanlardan cemiyet hayatının önde gelen isimleri ve sanatçılar danışmanlık hizmet alıyor.

Amerika' da uygulanan teknikler ülkemiz dede uygulanmıyor!
Pek çok ünlüye ve cemiyet hayatının önemli isimlerine uyguladıkları  yöntemlerle  danışmanlık hizmeti vermeye başlayan psikolog Şener ve kanser uzmanı Betül Açıkalın  başta Amerika olmak üzere pek çok ülkede uygulanan  'sağlık danışmanlığı'  hizmetini ülkemizde yaygınlaştırmayı hedefliyor...İnsan sağlığının beden ve ruhdan oluştuğunu ikisinin ayrı düşünülmesinin mümkün olmadığını vurgulayan ünlü  psikolog ,biz güçlü bir ekibiz ekibimizin başı değerli hocamız Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu öncülüğünde, ülkemizde yeni uygulamaya  başladığımız  yöntemlerle halkımıza 'sağlık danışmanlığı' hizmeti veriyor ve özellikle kanser hastaları ve ailelerine çok fayda sağlayacağımıza inanıyoruz diyor..

Türkiye 'de  Onkolog  Betül Açıkalın ve kendisine pek çok yapımcıdan TV programı  teklifi geldiğini  söyleyen Şener birikim ve uyguladıkları teknikleri   yeni yayın döneminde  ekranlarda izleyicilerle buluşturma hazırlığında.
Yorum Yazın