TİC Holding Header
  • USD 32.325
  • EUR 35.085
  • Altın 2297.968
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik
Günün özeti


“Işıklar yanıyor” paylaşımını yapan AYM üyesinin kardeşi Bankasya’cı çıktı
Sosyal medya hesabından “ışıklar yanıyor” paylaşımı yapan Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım’ın kardeşi Deniz Yıldırım’ın FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yargılandığı ortaya çıktı. Darbe çağrışımı yapan “ışıklar yanıyor” paylaşımı ile gündeme damga vuran ve hemen hemen her kesimden tepki alan Engin Yıldırım’ın kardeşi Deniz Yıldırım hakkında FETÖ/PDY üyesi olmaktan 2020 yılında soruşturma açıldığı ve Bankasya’ya 41 bin 917 TL yatırdığı öğrenildi.
...

Azerbaycan, ermeni mevzilerini vuruyor
Ermenistan güçlerinin gece boyunca düzenlediği saldırılar Azerbaycan ordusu tarafından önlendi.


“Ermenistan’ın bu eylemleri savaş suçudur”
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Ermenistan işgal altında olmayan Azerbaycan topraklarına da saldırıyor. Ermenistan’ın bu eylemleri savaş suçudur. Bu durum karşısında Azerbaycan’ın kendi topraklarını ve halkını korumasından daha meşru bir durum olabilir mi? Maalesef bazı aktörler Azerbaycan’ın mağduriyetine sessiz kalıyor, zalim ile mağduru aynı kefeye koyuyor. Bu konudaki BM Güvenlik Konseyi ve AGİT kararlarını görmezden geliyorlar” dedi.

...
CHP’de kavga şoku
Gaziantep’te, Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları başkanı ile genç liseliler grubu üyeleri bıçaklı yumruklu kavga etti. Kavgada iki kişi bıçaklanırken, dört kişi de aldığı yumruk darbeleri ile yaralandı. İş merkezi içerisindeki ve önündeki kavga anları ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

----
Marmaris’te kayıp ABD’li turist bulundu
Muğla’nın Marmaris ilçesinde tatilini geçiren ABD vatandaşı Madison Jack Roland, akşam saatlerinde çıktığı doğa yürüyüşünde kaybolunca yakınları Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Marmaris AKUT ekibinden yardım talep etti.