• Genel

Günün Özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;
Günün Özeti


Avcılar’da eski eşine sokak ortasında kurşun yağdırdı
Avcılar’da bir şahıs, eski eşine sokak ortasında kurşun yağdırdı. Dehşet anları kameraya yansırken, yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

....

Nablus’ta İsrail güçleri 21 Filistinli’yi yaraladı
İstanbul’da yetkililerini uyarılarının ardından aniden bastıran yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı.
......


İzmir’de şebeke suyu isyanı yaşandı
İzmir’in Buca ve Gaziemir ilçelerinde musluklardan akan yoğun kokulu şebeke suyu, vatandaşların tepkisine neden olmaya devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, suyun tat ve kokusunu etkileyen kısa süreli bir arıza yaşandığını ancak sorunun insan sağlığına olumsuz bir etkisinin bulunmadığını belirtse de, vatandaşlar açıklamayı tatmin edici bulmadı. Dün akşam 30 kişinin ishal, kusma, ateş şikayetiyle hastanelere başvurduğu, dört çocuğun yatarak tedavi edilmesinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.
.........

Beyoğlu’nda silahlı “yan baktın” kavgası kamerada
Beyoğlu’nda bir şahıs yürüdüğü esnada “yan baktın” dediği kişiye tabancayla sokak ortasında kurşun yağdırdı. Ortalığın bir anda karıştığı silahlı kavgada baldırına kurşun isabet eden kişi yaralandı. Silahlı kavga kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan saldırgan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


....

Sancaktepe’de benzin istasyonunda çıkan kavgada yumruklar havada uçuştu
Sancaktepe’de bir benzin istasyonunda çıkan kavgada adeta yumruklar havada uçuştu. Benzin istasyonunda pompacı olarak görev yapan vatandaşa, aracından inerek yumruklar savuran ve tehditler eden saldırganı çevredekiler ayırmaya çalıştı. Görgü tanıklarının yaşanan kavgayı ihbar etmesiyle olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

.....

Kartal Sahili deniz salyasından temizlendi
Kartal Sahili müsilajdan temizlendi. Yürütülen çalışmalar sonrası yoğun koku ve kirlilikten arıtılan Kartal Sahili’n son hali havadan görüntülendi.

.....
Çocukların kavgasına aileler katıldı, ortalık savaş alanına döndü...O anlar kamerada
Bursa’da iki aile arasında çıkan taşlı ve sopalı kavga anbean kameralar tarafından kaydedildi.
....
Gana’ya silah sevkiyatı polise takıldı
İstanbul’da bir kargo firmasının şubesine düzenlenen operasyonda, Gana’ya gönderilmek üzere 17 tabanca ele geçirildi. Olayla bağlantılı yabancı uyruklu bir şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.