TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Günün Özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;
Günün Özeti


Okullarda yüz yüze eğitim başladı
Yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte öğrenciler ve aileleriyle birlikte okulun yolunu tuttu. Öğrenciler ve velilerin maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyduğu görüldü. Öğrenciler ateşleri ölçülerek okula alındı.

....

Trenlerde aşı kartı ve PCR testi zorunluluğu başladı
Korona virüs salgınıyla mücadelede kapsamında hayata geçirilen yeni tedbirler uygulanmaya başladı. Toplu ulaşım araçlarına getirilen PCR testi zorunluluğu sonrasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da harekete geçti.
......


Su bidonuna düşen küçük Melek, boğularak hayatını kaybetti
Gaziantep’te, evlerinin bahçesindeki su dolu bidona düşerek boğulan 3 yaşındaki Melek Güzel, kaldırıldığı hastanede verdiği 3 günlük yaşam savaşını kaybetti.
.........


Otomobil; temizlik işçisine böyle çarptı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada otomobilin çarptığı belediye temizlik işçisi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

....
Ankara’da ortaya çıkan ‘Obruk’ korkuttu
Ankara’nın Polatlı ilçesinde bir tarlada 7-8 metre çapında obruk ortaya çıktı.
.....

Senede bir gün gelip korkutup gidiyorlar
Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99’ncu yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı. Kurtuluşun sembolü olan Tülütabaklar törenlerde hem eğlendirdi hem de korkuttu.
....

Taliban: “Pençşir vilayeti kontrol altına alındı, savaş sona erdi”
Taliban Sözcüsü Zabihullah Mücahid, Pençşir vilayetinin kontrol altına alındığını ve savaşın tamamen sona erdiğini ifade etti.
....

Fransa ve İngiltere’de gök taşı olduğu tahmin edilen bir ışık görüldü
Fransa’nın kuzeyinde ve İngiltere’nin güneyinde dün gece yarısı gökyüzünde süzülen ve gök taşı olduğu tahmin edilen bir ışık görüldü.