TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;
Günün özeti

Lodosta dehşet anları kamerada: Çatı anne ile oğlunun üstüne uçtu
Kağıthane’de şiddetli lodos nedeniyle bir binanın çatısı uçarak o esnada kaldırımda yürüyen anne ve oğlunun üstüne düştü. Dehşet anları kameralara yansırken, bacağından yaralanan anne ile kolundan yaralanan oğlu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

......
İnşaat işçileri şiddetli lodosta canlarını zor kurtardı: O anlar kamerada
Küçükçekmece’de inşaatta çalışan işçiler, şiddetli lodos nedeniyle zor anlar yaşadı. İşçilerin inşaatta çalıştığı sırada üst katlardaki iskele uçtu, tuğlalar rüzgarda savruldu. Canlarını zor kurtaran işçilerin zor anları kameraya yansıdı.

....
İstanbul’da uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon
İstanbul’da uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
......

Maltepe’de fırtınada yan yatan geminin akıbeti gün ağarınca görüldü
Maltepe’de AYİŞ 1 isimli Ro Ro gemi halatının kopması sonrası fırtınanın etkisiyle sürüklenerek karaya oturmuştu. Gece boyunca etkili olan lodos nedeniyle gemi yan yattı. Yan yatan geminin son hali görüntülendi.

....
15 katlı binanın çatısından kopan parçalar karşısındaki binanın pencerelerinden içeri girdi
Beylikdüzü’nde fırtınanın etkisiyle 15 katlı bir binanın uçan çatısı, metrelerce ötedeki karşı binanın bazı dairelerinden içeri girdi. Çatıdan uçan kalas ve parçalar evlerin içini savaş alanına çevirirken, çatının uçma anı ise kameralara yansıdı.

....
Avcılar’da bir kadın uçan çatıdan son anda kurtuldu
Avcılar’da dün yaşanan fırtına felaketinde bir kadın çatının uçan parçalarından apartmana girerek kurtuldu. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ayrıca aracını park eden bir kişi çatının hemen önüne düşmesi sonucu ölümden döndü.

...

Kuvvetli rüzgara makinede dayanamadı
Düzce’de kaldırımda bulunan teşhir ürünü çamaşır makinesi, kuvvetli rüzgarın etkisiyle uzun süre sürüklendi. Esnaf makineyi durdurmaya çalışırken, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

...
Yüksek gerilim direğine tırmanan kadın 20 metreden yere çakıldı
Meksika’da intihar etmek için yüksek gerilim direğine tırmanan kadın, ekipler kendisini kurtarmaya çalıştığı sırada 20 metreden yere çakıldı.