TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;
Günün özeti

Azerbaycan-Ermenistan sınırında gerginlik tırmandı
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan-Ermenistan sınırında çatışma çıktığını ve her iki tarafın da kayıplar verdiğini duyurdu......

İstanbul’da DEAŞ’a finansal destek sağlayanlara operasyon: 9 gözaltı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, DEAŞ terör örgütüne finansal destek sağlayan ve birbirleriyle ortak para trafiği olduğu belirlenen 9 şüpheli yakalandı.

....
Eminönü yeraltı çarşısı savaş alanına döndü: 7 kişinin yaralandığı çatışma anı kameraya yansıdı
Eminönü yeraltı çarşısında aynı dükkana talip olan iki esnaf arasında çıkan silahlı çatışmada 7 kişi yaralandı. Konuyla alakalı yakalanan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Vatandaşların canını zor kurtardığı çatışma anları güvenlik kameralarına yansıdı.


......
İETT şoförü ile vatandaşın kavgası
Kadıköy’de bir İETT otobüsü şoförü ile trafikteki başka bir sürücü yol ortasında birbirlerine girdi. Vatandaşlar karşısındaki kişiye saldırmaya çalışan otobüs şoförünü güçlükle zapt ederek otobüse geri dönmesini sağladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

....
Pakistan’da 1 milyondan fazla kişi salgın hastalığa yakalandı
Pakistan’da şiddetli yağışların ardından meydana gelen sel felaketi nedeniyle Sind eyaletinde 1 milyonu aşkın kişide salgın hastalık tespit edildi.

.....
Meksika’da havai fişek kazası: 1 ölü, 40 yaralı
Meksika’da festival esnasında çok sayıda havai fişeğin kontrolsüz şekilde patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi de yaralandı.

....
Orman yangını evlere sıçradı
Fransa’nın Gironde bölgesindeki dün çıkan orman yangını 4 eve sıçrarken, bin 300 hektarlık alan kül oldu, 540 kişi evlerinden tahliye edildi.