TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

'Hadi ipucu', sorusu 'Çocuk Oyunu' film serisiyle tanınan oyuncak bebeğin ismini biliyor muyuz?

Son günlerin en çok ilgi gören online bilgi yarışması 'Hadi'nin bu akşamki ipucu sorusu 'Çocuk Oyunu' film serisiyle tanınan oyuncak bebeğin ismini biliyor muyuz?
'Hadi ipucu', sorusu 'Çocuk Oyunu' film serisiyle tanınan oyuncak bebeğin ismini biliyor muyuz?
İnternet Haber Servisi - HADİ 20.30 SORUSU

“Korku filmlerini sever misiniz? Yoksa hiç bana göre değil diyenlerden misiniz? Her iki tarafın da işine yarayacak bir ipucu geliyor. ''Çocuk Oyunu'' film serisiyle tanınan oyuncak bebeğin ismini biliyor muyuz? Siz yine de bakmayın öyle sevimli durduğuna”

Cevap: Chucky. 

Çocuk Oyunu serisinin kurgusal baş karakteri Chucky ya da Charles Lee Ray’dır. Chucky insan bedenindeki ruhunu oyuncak bir bebeğe aktarmış bir seri katildir. Chucky, popüler kültürde en çok bilinen Freddy Krueger, Jason Voorhees, Hayalet Surat ve Michael Myers gibi korku karakterlerinden biri hâline gelmiştir. 1999'da Chucky, Chucky'nin Gelini filmiyle En İyi Kötü Karakter MTV Film Ödülüne aday gösterilmiştir.

CHUCKY GÖRÜNÜMÜ

Chucky'nin insan formu Charles Lee Ray; beyaz tenli, saçları omzuna gelen, mavi gözlü bir adamdır. Oyuncak formuna girince kırmızı saçlara, çillere ve mavi gözlere sahip olur. O renkli çizgili gömlek, kırmızı ayakkabı ve üzerinde Good Guys yazan mavi bir tulum giyer. İlk 3 filmde ve 6. filmde bu şekilde görünür. Serinin 4. filminde (Chucky'nin Gelini) yüzünde onun meşhur dikiş izleri ve kanlı gözü ortaya çıkar. Serinin 6. filminde (Chucky'nin Laneti) yine normal görünür. Çünkü dikiş izlerini kauçukla örtmüştür. Filmde Barb kauçukları fark edip onları Chucky'nin yüzünden çıkarınca tekrar korkunç yüzü ortaya çıkar.
Yorum Yazın