TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Hayvanseverlerden Başkan Uzun'a teşekkür

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ileçede bulunan 'Beylikdüzü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
Hayvanseverlerden Başkan Uzun'a teşekkür

Barınağı ziyaret eden vatandaşlar da Başkan Uzun'a hayvanlara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Beylikdüzü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, hizmette tek yönlü çalışmadıklarını, çevre ve hayvanlarla ilgili çeşitli çalışmalar sürdürdüklerini dile getirdi. Konuyla ilgili ‘Sahibimi Arıyorum' projesini hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Uzun, bu çalışmayla barınaktaki Dachshund (SOSİS) cinsi köpeği sahiplenen Mustafa Boy’a hayvanlara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Beylikdüzü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde bin 500’den fazla hayvanın olduğunu belirten Uzun, bu hayvanlara çok iyi şartlarda bakıldığını ve gerekli tedavilerinin yapıldığını söyledi. ‘Sahibimi Arıyorum’ kampanyası ile hayvanseverlerle sevimli dostlarını buluşturduklarını hatırlatan Başkan Uzun, bu projeye vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ifade etti. Barınağı ziyaret eden vatandaşlar da Başkanlarına hayvanlara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

 

Yorum Yazın