TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Hayvanseverlerden örnek davranış

Bursa’da bir grup hayvansever, sokak hayvanlarını beslemek için seferber oldu. Hayvanseverler, evlerinde pişirdikleri yemeklerle sokak sokak dolaşıp rastladıkları başıboş hayvanları elleriyle besledi.
Hayvanseverlerden örnek davranış
İHA - Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi üyesi 20 hayvansever, evlerinde pişirdikleri yemekleri Bursa’nın mahalle ve köylerinde başı boş sokak hayvanlarına elleriyle yedirdi. Hayvanları elleriyle besleyen hayvanseverlerin mutlulukları yüzlerinden okundu.

Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Zehra Çelikok, “Bugün hayvansever dostlarımızla birlikte dağda taşta bizi bekleyen sessiz dostlarımız için beslenme faaliyeti düzenledik. Bu hayvanlar bize emanet. Biz sıcacık evlerimizde otururken, sokak hayvanları açlık ve susuzlukla mücadele ediyor. Ben bu güzel günü yaşadığım için kendimi çok mutlu hissediyorum. Hayvansever dostlarımız evlerinde her türlü yemeği pişirip sokak hayvanlarına yedirdi. Derneğimiz on yıldır sabah akşam sokak hayvanlarını besliyor” dedi.

Hayvansever Ayşe Sibel Sütiş, “Evde pişirdiğimiz yemekleri mahalle mahalle, köy köy gezip sokak hayvanlarına yedirdik. Sokak hayvanlarını beslemekten büyük keyif alıyorum. Biz bunu dedelerimizden, babalarımızdan öğrendik. Büyüklerimiz bize doğru örnek oldu biz de çocuklarımıza doğru örnek olmak istiyoruz. Bu maksatla sokak hayvanlarını besliyoruz. Vermek o kadar güzel bir duygu ki o erdeme bir kere ulaştı mı insan her şeyini vermek istiyor” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın