TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

HDP'li eski başkanın kaldığı cezaevinde vaka tespit edilmedi

Mersin’in Tarsus ilçesinde cezaevinde tutuklu iken nakil edildiği Mardin Cezaevi’ne gönderildikten sonra hastanede yapılan ilk kontrollerinde koronavirüs tanısı konulduğu öne sürülen Mazıdağı Belediyesi’nin HDP’li eski Eşbaşkanı Nalan Özaydın’ın kaldığı Tarsus Cezaevindeki koğuşta, her hangi bir vakanın tespit edilmediği belirtildi.
HDP'li eski başkanın kaldığı cezaevinde vaka tespit edilmedi
MERSİN/İHA - Edinilen bilgiye göre, İçişleri Bakanlığınca görevden alındıktan sonra geçen yıl kasım ayında çıkarıldığı mahkemece tutuklandıktan sonra Tarsus T Tipi Kapalı Cezaevi’nde yatan Özaydın, 14 gün önce Mardin Cezaevi’ne nakledildi.

Burada rahatsızlanarak Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özaydın’ın yapılan ilk kontrollerinde, Koronavirüs tanısı konulduğu öğrenildi.

Tarsus’ta tutuklu bulunduğu sırada her hangi bir rahatsızlığı olmadığı belirtilen Özaydın’ın, koronavirüs şüphesiyle yapılan ikinci test sonuçlarının ise negatif çıktığı öğrenildi. Özaydın ile ilgili kapsamlı sağlık taramasının sürdüğü belirtildi.

Öte yandan, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, şu ana kadar Nalan Özaydın’ın kaldığı koğuş dahil Tarsus Cezaevi’ndeki tutuklu ve hükümlüler ile personelinde tespit edilen bir vakanın bulunmadığını söyledi.
Yorum Yazın