• Genel

Hemşehrilerimize hizmet için varız

Dabanoğlu ve İskender Paşa Mahallerinde hemşehrilerimizi ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 'Hemşehrilerimize hizmet için varız.' dedi.
Hemşehrilerimize hizmet için varız
İnternet Haber Servisi - Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Sur ilçesinde hemşehrilerimizin evine konuk oldu.

Başkan Atilla ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ile birlikte İskender Paşa Mahallesinde Düzdemir ailesinin misafiri oldu. Mahalle sakinlerinin de yer aldığı ziyarette Başkan Atilla, hemşehrilerimizin talepleri ve önerilerini dinledi.

Başkan Atilla ve Milletvekili Bal daha sonra Dabanoğlu Mahallesi'nde Kezer ailesinin evini ziyaret etti. Başkan Atilla hemşehrilerimizle Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleriyle ilgili istişarede bulundu.

Büyükşehir Belediyesi'nin ekip ruhuyla şehrin dört bir yanında çalıştığını belirten Başkan Atilla, "Hemşehrilerimize hizmet için varız. Belediyemiz, halkın sorunlarına çözüm üretme anlayışıyla çalışıyor. Belediyemiz, halkın istekleri doğrultusunda hareket ediyor. Şehrimizde altyapıdan ulaşıma, yol yapım ve sosyal belediyecilikte önemli çalışmaları gerçekleştirdik. Temiz ve güzel bir Diyarbakır için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor." diye konuştu.

Hemşehrilerimiz ise, "Bizlerin arasına ilk defa bir Belediye Başkanı geliyor. Bize değer veren ve çalışmalarıyla bizleri düşünen Cumali başkanımıza teşekkür ederiz." dedi.
Yorum Yazın