• Genel

Honda motosiklet bayilerinde MotoGP heyecanı yaşanacak

Motor sporları tutkunları, MotoGP 2019 Dünya Şampiyonası’nın 5’inci ayağı olacak Fransa’daki yarış heyecanını 19 Mayıs 2019 Pazar günü Honda’nın İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’deki motosiklet bayilerinde beraber yaşayacak.
Honda motosiklet bayilerinde MotoGP heyecanı yaşanacak
İHA -
Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarından MotoGP’nin 2019 Dünya Şampiyonası’ndaki 5’inci yarışı 19 Mayıs 2019 Pazar günü Fransa’da gerçekleşecek. Honda, MotoGP Dünya Şampiyonası’nın Fransa Grand Prix’sine ekran başında tanıklık etmek isteyenleri saat 14.00’da İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’deki motosiklet bayilerinde buluşturacak. Motosiklet yarışlarının en önemli organizasyonu olan MotoGP’nin Fransa Grand Prix’sinde yaşanacak yarış heyecanı Honda’nın İstanbul’daki Esengül, Güngör ve Doğu&Batı; Ankara’daki Tansoy; İzmir’deki Yükseliş ve Eskişehir’deki Özmert bayilerinde motor sporları hayranları için yayınlanacak.
MotoGP’de sezonun 5’inci yarışı olacak Fransa Grand Prix’si 4,2 kilometre uzunluğundaki Le Mans Pisti’nde gerçekleştirilecek. Sezonun 4’üncü yarışı olan İspanya Grand Prix’inde birinci olan Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez, Fransa Grand Prix’sinde de pilotlar sıralamasındaki liderliğini korumaya çalışacak. MotoGP’nin Fransa Grand Prix’sine motor sporları tutkunları ile birlikte ekran başında tanıklık etmek isteyenler Honda Motosiklet bayilerinde bir araya gelecek.
Yorum Yazın