TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

İhlasevim Doğu garajı mağzası açıldı

İhlasevim'in 'Evimi Seviyorum' sloganıyla Antalya’daki ikinci şubesi Doğugarajı’nda açıldı.
İhlasevim Doğu garajı mağzası açıldı
Ali Sürüm - ANTALYA / İHA - İlhasevim ‘Evimi Seviyorum’ sloganıyla, Antalya’daki ikinci mağazasını hizmete açtı.

Doğugarajı Çaybaşı Mahallesi’ndeki 3 katlı mağazanın açılışına İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, İhlasevim Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Arvas, bölge müdürleri, İhlas personeli ve vatandaşlar katıldı. Yapılan duanın ardından mağazanın açılış kurdelesi Arvas ve Korkusuz tarafından kesildi. İhlasevim Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Arvas, güzel bir marka devraldıklarını aktararak, alınan 60 mağazadan, 17’sini yenilediklerini kaydetti.

"YIL SONUNA KADAR HEDEF 100 MAĞAZA
İhlasevim ile küçük konsepten büyük konsepte geçiş yaptıklarını belirten Kamuran Arvas, “Mobilya, ev tekstili, beyaz eşya ve bir evde bulunabilecek her şey mağazalarımızda yer alacak. Yıl sonuna kadar mağaza sayımızı 100’e çıkarmayı hedefliyoruz. Büyük mağazacılık konseptinden 6 adet mağazamız olacak” dedi.
İhlas’tan devraldıkları başarılı mağazalar olduğunu kaydeden Arvas, “A klasmanı mağazalar bin ile 200 metrekare, B 600-100 metrekare, C kategorisinde ise başarılı küçük mağazalar olacak. Onları kapatmayacağız. Hiçbir mağazamızı kapatmıyoruz, tam aksine üstüne koyuyoruz. Bir mağazamızda 500’ün üzerinde ürün olacak. Dünyanın önde gelen markaları da yer alacak” diye konuştu.

"ÖNCE MÜŞTERİ"
Şirket olarak müşterilerine kolaylıktan yana olduklarının altını çizen Arvas, “4 çeşit ödeme şeklimiz var. İhlas’ın kendi markalarının yanında, ergonomik ürünlerde üretim testlerinde. Mağazamıza gelen bir müşteri uygun fiyata ve uygun ödeme koşullarıyla istediği ürüne sahip olabilecek. Önemli noktalardan biri satıştan sonra da garanti ve servis ağı ile de müşterilerimizin hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın