• Genel

İş adamı, şehit yakını ve gazileri umreye gönderdi

İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Halaç ve eşinin desteğiyle şehit yakını, gazi, engelli ve Darülaceze sakinlerinden oluşan 51 kişilik kafile, kutsal topraklara gitti.
İş adamı, şehit yakını ve gazileri umreye gönderdi
AA - Kafileyi uğurlamak için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminaline gelen Halaç, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 yıldan bu yana şehit yakınlarını, gazileri ve engellileri umreye gönderdiklerini söyledi.

Temelde insana yardımcı olma gayesi ile hareket ettiklerini belirten Halaç, "İmkanı olmayan insanların kutsal toprakları görmesi gayesiyle böyle bir proje başlattık. Bu sevaba erişmek için bu işin içindeyiz. Allah imkan verdiği sürece bunu sürdüreceğiz. Engellilere, gazilere ve şehitlere bu hizmeti vermek bizi mutlu ediyor." diye konuştu.

Doğuştan ortopedik engelli Dilek Gümüş, umreye gitme fırsatı bulduğu için çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, "İlk defa gidiyorum. Vesile olanlara çok teşekkür ediyorum." dedi.

Görme engelli Bilal İlter de kendilerine bu imkanı sağladığı için Halaç ailesine teşekkür etti.

Şehit yakını Safiye Altundağ da bu fırsatı sunanlara minnettar olduklarını ifade etti.

Şehit eşi Kerime Gülay Ergün, kutsal toprakları göreceği için mutlu olduğunu dile getirerek, "Bizleri bu yola çıkaranlardan Allah bin kez razı olsun. Haklarını helal etsinler bizlere." diye konuştu.

Konuşmaların ardından İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Halaç, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve beraberindekiler, kafileyi dualarla uğurladı.
Yorum Yazın