TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

İSPARK engellilere 8 saat ücretsiz

İSPARK, açık katlı otoparklarında araç sahibi engelli vatandaşlara 8, yol üstü otoparklarında ise 3 saat ücretsiz hizmet veriyor.
İSPARK engellilere 8 saat ücretsiz
İHA - İSPARK kent genelinde hizmet verdiği açık, katlı ve yol üstü otoparklarda engelli vatandaşları unutmuyor. Kent genelinde açık, katlı ve yol üstü otoparklarında engelli vatandaşların rahat bir şekilde parklanmalarını sağlayacak sistemleri hayata geçiriyor. İSPARK, açık katlı otoparklarında araç sahibi engelli vatandaşlara 8, yol üstü otoparklarında ise 3 saat ücretsiz hizmet veriyor. Engelli sürücülere yer çizgileri ile özel alan ayırırken, katlı otoparklarda engelli asansörü ve diğer ekipmanlarla hizmet veriyor. Böylece sürücülerin rahat bir şekilde parklammasına imkan sağlanıyor.

Kent genelinde hayata geçirdikleri otoparklarda engelli vatandaşlara yönelik hizmetlere öncelik verdiklerini belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, “Otoparklarımızda uygun noktalarda engelli sürücülerin rahat parklanmasını sağlayacak projeleri hayata geçiriyoruz” dedi.

Açık, katlı ve yol üstü otoparklardan ücretsiz yararlanmak için engelli vatandaşların araçlarını İSPARK sistemine kaydettirmesi gerekiyor.
Yorum Yazın