TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.129
  • Altın 2306.832
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

İyiliğe ve Vatana adanmış bir hayat

Bir Kahraman düşünün şehit olmadan önce bile tek derdi bir hayat kurtarmak olan. Bir Kahraman düşünün hayatını iyiliğe adamış. Bir Kahraman düşünün canını vatanına ve milletine feda etmiş.
İyiliğe ve Vatana adanmış bir hayat
OGÜNHABER-ÖZEL - Mehmet Sabır Aygül  (Okuyucu yazısı)

Yaklaşık 8 sene önce bir gazete haberinde geçer adı. Tam 12 ton kereste yüklü kamyonun seyir halindeyken freni patlar. Şoför vites düşürerek yavaşlatmaya çalışır aracını, cep telefonu ile de trafik ekiplerine haber vermeyi başarır. 

Kısa süre sonra, motosikletli bir trafik polisi freni boşalmış kamyona yetişerek önüne geçer ve eskortluk yapar diğer araçları uyararak yolu açar. Bir müddet böyle ilerlerler...

Trafik polisi, şehrin girişine yaklaşırken fark ettiği toprak yığınını, arkasındaki Şoföre işaret eder. Şoför'de bu yığına dalarak kereste yüklü kamyonu durdurur. 

Büyük bir faciaya yol açabilecek kaza, kimsenin burnu kanamadan atlatılır...

Teröristler eylem için hareket halindedirler. Bir trafik polisi durumdan şüphelenir. Hiç tereddüt etmeden canını hiçe sayarak müdahale eder. 

Teröristlerle çatışır. Birini yaralar, diğerinin peşinden koşar fakat tabancasındaki mermiler bitince o hain tarafından vurulur.

Teröristler ateş etmeye devam etmektedir. Vurulmuş yerde yatan "Kahraman Polis" yanından koşarak giden bir vatandaşı fark eder ve eli ile yere yatmasını işaret ederek seslenir. "Tam siper, tam siper" diye...

Düşünün Kahramanımızın şehit olmadan önce bile tek derdi bir hayat daha kurtarmaktır. 

Kahraman Polisimiz maalesef Şehit olmuştur. Şehit olmuştur ama onlarca, yüzlerce insan'ın hayatını kaybedeceği bir katliamı engellemiştir.

Freni boşalan kamyonun önüne geçerek olası bir faciayı önleyen ve teröristlerle çatışarak şehit olan onlarca, yüzlerce insanın hayatını kurtaran kişi hep aynı kişidir...

Okuduklarınızdan belkide tanıdınız.

Evet O Kahraman Vatan için, Bayrak için, Millet için canını hiçe sayarak Şehit olan Kahraman Polisimiz FETHİ SEKİN'dir...

Makalenin devamı için tıklayınız...
Yorum Yazın