TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Kamalak, Erbakan'ın mezarında

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.
Kamalak, Erbakan'ın mezarında

(ÖMER FARUK AYDEMİR/ İSTANBUL) Erbakan'ın İslam Birliğini kurmak hedefini kendilerine vasiyet olarak bıraktığını söyleyen Kamalak, "İslam coğrafyasında kardeş kardeşi vuruyor. Ölen de öldüren de Müslüman ama ellerindeki silahlar kafirlerin, Yezitlerin silahıdır" dedi.

Partisinin İl kongresine katılmak üzere İstanbul'a gelen Mustafa Kamalak, Necmettin Erbakan'ın kabrini de ziyaret etti. Bir grup partili ile birlikte Necmettin Erbakan'ın Merkezefendi'de bulunan kabrine gelen Kamalak, Erbakan için dua etti. Kabristan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kamalak, Necmettin Erbakan'ın sadece Türkiye'nin değil İslam aleminin önderi olduğunu söyledi. Erbakan'ın tüm ömrünü İslam Birliği'nin kurulması için harcadığını ifade eden Kamalak, "Giderken de bunu bize vasiyet olarak bıraktı. İnşallah İslam birliği mutlak suretle kurulacaktır. İslam birliğinin kurulması tüm Müslümanlar için bir farzdır. Müslümanlar bu farzı yerine getirmedikleri takdirde zilletten kurtulamayacaklardır" dedi.

İslam Coğrafyasını içerisinde bulunduğu durumu da değerlendiren Kamalak, şunları kaydetti: "Şu an İslam coğrafyasında kardeş kardeşi vuruyor. Ölen de öldüren de Müslüman. Ama ellerindeki silahlar kafirlerin, Yezitlerin silahıdır. Yezit çağrışım yaptırıyor çünkü Muharrem ayındayız. Kerbala olayını hatırlıyoruz.

Orada da bir takım gafiller Hz. Hüseyin'in şehit edilmesi konusunda Yezit'e yardım etmişlerdi. Günümüzde de Müslüman Müslüman'ı vuruyor. Gafil Müslümanlar yeni Yezitlere yardım ediyor. Bunu önleyebilmek için merhum Erbakan hocamızın ifade ettiği biçimde onun vasiyetine uygun olarak İslam Birliğini kurmaya mecburuz. Çünkü İslam Birliği'nin kurulması tüm Müslümanların boynunun borcudur".

 

 

Yorum Yazın