TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.028
  • Altın 2324.57
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Kamalak'ın eliyle balık tutma çabası korumaları korkuttu

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, seçim bürosu açılışı ve aday tanıtımı için geldiği Şanlıurfa’da Balıklıgöl Yerleşkesi’ni gezdi.
Kamalak'ın eliyle balık tutma çabası korumaları korkuttu
İHA - Seçim bürosu açılışı ve aday tanıtımı için Şanlıurfa’da bulunan SP Lideri Mustafa Kamalak, BBP eski Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte İbrahim’in (A.S) ateşe atıldığı yer olarak bilinen Balıklıgöl yerleşkesini gezdi.

Hz. İbrahim’in doğduğu ve ceylanın beslediğine inanılan mağarayı gezen Kamalak ve Destici, Balıklıgöl’deki balıklara yem attı. Balıklara dokunmak isteyen Kamalak, gölün kenarında eğilerek, elini suya soktu.

Kamalarak’ın gölün kenarında eğilmesi korumasını korkuttu. Koruması, Kamalak’ı tutarak suya düşmemesini engellemeye çalıştı. Eliyle balıklardan birini yakalamak isteyen Kamalak, yem atarak balıkları bir bölgeye toplamasına rağmen avlamayı başaramadı. Kamalak, suyun ilaçlı olduğu söylenmesi üzerine çabasından vazgeçti.

Yerleşke gezisi esnasında Kamalak ve Destici’nin yanına yanaşan bir kişi, sabah namazında bazı camilerin kapılarının kilitli tutulduğunu söyleyerek, imamları şikayet etti.
Yorum Yazın