TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Kar Kahramanmaraş'ta hayatı olumsuz etkiledi

Kahramanmaraş'ın kuzey ilçelerinde dün geceden itibaren etkisini artıran kar ve beraberindeki tipi hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışıyla birlikte zaman zaman trafik kazaları meydana gelirken, Elbistan, Göksun, Nurhak, Çağlayancerit ve Ekinözü ilçelerinde eğitime bir gün süreyle ara verildi.
Kar Kahramanmaraş'ta hayatı olumsuz etkiledi
İHA - Kahramanmaraş il merkezinde aralıklarla görülen ancak kuzey ilçelerinde şiddetini artıran kar yağışı bazı bölgelerde 20 santimetreyi buldu.

Meteorolojinin uyarılarıyla daha önceden hazırlıklarını tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının şiddetini artırmasıyla çevre ve ana yol güzergahlarında temizlik çalışmalarına başladı.

Emniyet sürücüleri kış lastiği ve zincir konusunda uyardı
Kar yağışı ile birlikte denetimlerinin arttığını kaydeden Kahramanmaraş Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Arif Gürbüz, “Kahramanmaraş il sınırları içerisinde kara yollarımızla Göksun Elbistan arası, Elbistan Pınarbaşı arası yollarda sis ve tipiden dolayı yollarda kaza ve yollar kapalı. Trafik ekiplerimiz yollarda. Karayolları ile irtibat halindeyiz. Şu anda tuzlama ve yol açma çalışmaları devam ediyor” dedi.
Yorum Yazın