TİC Holding Header
  • USD 32.355
  • EUR 35.537
  • Altın 2325.737
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Kastamonu'da AK Parti Belediye Başkanlığını kazandı

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre, 20 yıldır MHP’li kadrolar tarafında yönetilen Kastamonu’da Belediye Başkanlığı’nı adayları Tahsin Babaş’ın kazandığını bildirdi.
Kastamonu'da AK Parti Belediye Başkanlığını kazandı
Çelik, yaptığı açıklamada, Kastamonu’da şuanda aldıkları gayri resmi sonuçlara göre, il merkezinde 300 civarında bir oy farkıyla kazandıklarını belirterek, “Diğer ilçelerimizde de 19 ilçeden 13 tanesini kazandık. 6 tane ilçemizi diğer partililer kazandı. İnşallah bu seçimler ülkemize, ilimize hayırlı uğurlu olur. İnşallah mazbatayı elimize aldığımızdan itibaren Kastamonu’ya bugüne kadar yaptığımızdan çok daha fazlasını yapmak ve ilimize daha da fazla geliştirmek boynumuza bir borç oldu. Vatandaşımız, bu görevi bizlere ve adayımıza yüklemiş oldu” dedi.

AK Parti’nin Kastamonu’da bundan sonra yapacağı hizmetlerle oy vermeyenlerin de gönlünü kazanmanın en büyük arzuları olduğunu belirten Çelik, “Bu, bizlerin ve adayımızın da en büyük arzusudur. Amacımız en başından beri söylediğimiz gibi hizmettir. Şimdiye kadar hep milletle birlikte yürümeye çalıştık. Onların arzu ve isteklerine göre siyasetimizi geliştirmeye çalıştık. İnşallah tüm Türkiye’de olduğu Kastamonu’da da bu seçimlerden büyük bir başarıyla çıkmış oluyoruz. Ben tüm Türkiye’ye ve Kastamonu halkına bu 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kastamonu’da MHP, CHP ve cemaat ittifakına karşı zorlu bir seçim olduğunu ifade eden Çelik, bu ittifaka karşı AK Parti’nin ise milletle ittifak yaptığını belirterek, şöyle konuştu: “Bizim ittifakımız milletledir. Kurulduğumuz günden bu tarafa ittifakımızı milletimizle yaptık. Hep millete güvendik. Milletimiz, bizim güvenimizi hiçbir zaman boşa çıkartmadı. İnşallah bu son aylarda Türkiye’nin yaşadığı sorunlar, bu seçimlerden sonra çözülür. İnşallah Türkiye, 2023 hedeflerine en güzel şekilde ilerler. Hep birlikte ilerleriz inşallah. Türkiye, bu sorunlarını çözebilecek siyasi birikime ve her türlü tecrübeye sahip bir ülkedir.

Bundan sonrada inşallah bize belediyecilik anlamında yüklenen sorumluluğu en güzel şekilde yerine getirmek arzusundayız. İnşallah ülkemize ve ilimize AK Parti’nin farkına en kısa sürede hissettiririz. Kastamonu’da artık yeni bir dönem başlıyor. Biz, bunu büyük bir başarı olarak görüyoruz”

20 yıldır MHP’li kadrolar tarafından yönetilen Kastamonu Belediyesini AK Parti Belediye Başkan Adayları Tahsin Babaş, kazandı. Kastamonu’da gayri resmi rakamlara göre, AK Parti 26 bin 963 oy alırken, MHP 26 bin 539 oy ve CHP 3 bin 936 oy aldı.
Yorum Yazın