TİC Holding Header
  • USD 32.388
  • EUR 34.981
  • Altın 2331.671
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Kayapınar Belediyesi'nden '1 Günlük Atığım' etkinliği

Kayapınar Belediyesi, çevre ve insan sağlığını korumaya yönelik önleyici faaliyetler gerçekleştirerek, kirlilik giderleri azaltmak amacıyla '1 Günlük Attığım' etkinliği gerçekleştirildi. Kayapınar’daki bir AVM’de açılan etkinlik standında, geri dönüşümü mümkün olan plastik, cam, metal ve kağıt atıkları alınarak, yerine doğa dostu yaşam ürünler teslim ediliyor.
Kayapınar Belediyesi'nden '1 Günlük Atığım' etkinliği
Çevre Dostu Kayapınar Belediyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Hanımefendi Emine Erdoğan’ın destek verdiği sıfır atık projesi kapsamında geliştirdiği projelerini sürdürüyor.

Kayapınar Belediyesi, Doğanın döngülerini, nasıl işlediğini ve bizlerin bu sistemle daha uyumlu bir şekilde yaşayabilmek için, çevre ve insan sağlığı korunmasına yönelik önleyici faaliyetler geliştirmek, kirlilik giderlerini azaltmak ve vatandaşların duyarlılıklarını arttırmak amacıyla “1 Günlük Attığım” etkinliği düzenledi.

Kayapınar İlçesindeki bir AVM’de düzenlenen etkinlik standında, vatandaşlara, Sıfır Atık sisteminin gerekleri ve altyapısı konusunda vatandaşlar bilgilendirildi. Farkındalık ve bilinçlendirme çalışmalarının yanı sıra, etkinlikte geri dönüşümü mümkün olan plastik, cam, metal ve kağıt atıkları alınarak, yerine doğa dostu yaşam ürünler teslim ediliyor. 2 gün sürecek olan etkinliğe vatandaşların yoğun talep gördüğü gözlendi.
Yorum Yazın