TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Kayapınar Belediyesi'ne 'TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi' verildi

Kayapınar Belediyesinin almaya hak kazandığı 'TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi' için belediyenin meclis toplantı salonunda tören düzenlendi. Törene Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Hasan Maral, Belediye birim müdürleri katıldı.
Kayapınar Belediyesi'ne 'TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi' verildi
Mehmet Aslan - Törende konuşan Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, yeşil ve yaşanabilir alanı sahip olduğu tüm değerleri koruyarak gelecek nesillere bırakmanın kolay bir iş olmadığını söyledi. İnsanı, bilime, sanata ve spora duyarlı bir kent olmak için sosyal sorumluluk bilinciyle inşaa edilebilir olduğunu anlatan Şahin, temelde insana saygı olmadığı müddetçe hiçbir projenin elde edilmesi mümkün olmadığını bildirdi. Şahin, şeffaf, katılımcı, hesap verebilir bir yönetim anlayışının benimsenmemesi halinde kalite yönetim sistemi ve belgeyle taçlandırılmasının mümkün olmayacağını ifade ederek, “Sunduğu belediyecilik hizmeti kapsamında, hizmet kalitesini, farkındalığını, yeterliliğini arttırarak vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan, güler yüzlü, adil, şeffaf, tarafsız ve insan odaklı hizmet sunan Kayapınar Belediyesi'nin bu belgelendirme ile diğer belediyelerle arasındaki farkını daha da açacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle çalışmalarını büyük bir özveri ile yürüten Kayapınar Belediyesi'nin kalite yönetim sistemi belgesinin hayırlı olmasını diliyorum. Belgenin hazırlanmasında ve süreçlerin yürütülmesinde emeği geçen belediyemizin çalışanlarına ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KOÇ: “VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRİYORUZ”
Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ise göreve geldiği günden beridir rutin işlerin yanından sahada vatandaşların taleplerini yerine getirerek, eğitim ve kültür alanında faaliyetlere ağırlık verdiklerini aktardı.

“GELECEK NESİLLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ”
Gelecek nesillere yönelik çalışmalar yürüttüklerine belirten Koç, "Bir tarafından ise belediyeyi kurumsallaştırmaya çalışıyoruz. Sunduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmaya çalışıyoruz. Bunları yaparken bu işin uzmanlarıyla çalışıyoruz. Amacımız vatandaşların işlerini kolaylaştırmak. TSE'den bu belgeyi aldıktan sonra çalışmalarımız aynı şekilde devam edecek. Bu çalışmaları yenileyip geliştirmemiz gerekiyor. Bundan sonra TSE'nin diğer belgelerini almayı da düşünüyoruz. Kalite yönetim belgemizin kentimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

MARAL: “KAYAPINAR BELEDİYESİ BÖLGENİN EN GELİŞEN VE ÖNCÜ ADIMLARINI ATAN BELEDİYELERDEN BİRİSİDİR”
Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Hasan Maral da, Kayapınar Belediyesi'nin bölgenin gelişen ve öncü adımlarını atan belediyelerden birisi olduğunu kaydetti. Ajans olarak belediyenin kalite yönetim belgesi almasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Maral, "Ajans olarak bugüne kadar bu belgeyi almaya hak kazanan 11 kurum ve kuruluşa destek verdik. Bu süreçte katkı sunan herkese teşekkür ediyor ve belgenin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Şahin, Koç'a "TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi"ni teslim etti. Belge teslim töreni hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi.
Yorum Yazın