TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Kilis'te aile ziyaretlerine başlıyoruz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Kilis'te aile ziyaretleri başlatacaklarını belirterek, Bir bölümüne de kendim katılacağım programlarda temel çalışma noktamız rehberlik, rehabilitasyon ve psikoterapiyi içeriyor. dedi.
Kilis'te aile ziyaretlerine başlıyoruz
Ozan Koltuk - Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kilis'te bulunan Bakan Ramazanoğlu, Vali Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret ederek, bilgi aldı.

Ziyaret çıkışı gazetecilere açıklama yapan Ramazanoğlu, kente 50 kişiden oluşan çalışma arkadaşlarıyla geldiğini belirterek, bu kişilerin sosyal hizmet uzmanı, psikolog, sosyolog olduğunu kaydetti.

Bakan Ramazanoğlu, "Bugün Kilis'te hep beraber bir çalışma başlattık. Sayın Başbakan Yardımcımızın Bakanlar Kurulu sonrası açıkladığı gibi sosyal projeler, sosyal çalışmaların uygulanması amacıyla buradayız. Bugün bir bakan olarak buradayım ama öteki taraftan bir psikolog, bir sosyal çalışmacı olarak ailelerimizi de ziyaret edeceğim. Burada çalışmaya başlayacak olan saha çalışanı arkadaşlarımızla hizmet içi eğitim gerçekleştirdik. Kendilerine seminer verdim. Sonra onların sorularını cevaplandırdım. Kilis'te aile ziyaretlerine başlıyoruz. Bir bölümüne de kendim katılacağım programlarda temel çalışma noktamız rehberlik, rehabilitasyon ve psikoterapiyi içeriyor." diye konuştu.

Ramazanoğlu, öncelikli hedef kitlelerinin çocuk, kadın, engelli ve yaşlılar olduğuna dikkati çekerek, çok tecrübeli ve motivasyon dolu bir ekiple Kilis'e geldiklerini vurguladı.

Bakanlık olarak bin 500 psikolog, sosyal psikolog, sosyal hizmet uzmanı, pedagog ve sosyolog istihdam edeceklerini açıklayan Ramazanoğlu, bu yıl sonuna doğru da bin 500 kişiyi daha işe alacaklarını bildirdi.
Yorum Yazın