• Genel

Kocamaz, görevimin başındayım

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şunu herkes iyi bilmelidir ki, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde FETÖ ya da başka bir örgüte asla yer olamaz dedi.
Kocamaz, görevimin başındayım
İHA - Kocamaz, sosyal paylaşım hesabından, dün sabah FETÖ soruşturması kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen gözaltına almalarla ilgili açıklama yaptı.

Dün sabaha karşı bazı belediye çalışanlarının FETÖ terör örgütüyle ilişkisi olduğu iddiasıyla sorgulanmak üzere gözaltına alındığını hatırlatan Kocamaz, "Gerçekler sorgu neticesinde elbette ortaya çıkacaktır. Şunu herkes iyi bilmelidir ki, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde FETÖ ya da başka bir örgüte asla yer olamaz. Varsa da mutlaka cezasını çekmeli. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak ülkemize, devletimize ve milletimize kasteden hangi terör örgütü olursa olsun bizi karşısında bulur. Dolayısıyla belediyemizden dört gözle bu tür olumsuzluklar bekleyenlere sevinme fırsatı verilmeyecektir" diye konuştu.

Dünkü operasyon sırasında bir toplantı için Ankara'da olmasını fırsat bilen bazı çevrelerin olayı çarpıtarak servis ettiğini söyleyen Kocamaz, "İnşallah bugün saat 16.00'da görevimin başındayım. Çukurova'daki MHP'li belediyelerin Ankara buluşması için Mersin'de olamayışımı fırsat bilen bazı çevreler, buradan kendilerine göre bir sonuç çıkararak tezviratlar yapmış, kafa karışıklığına sebep olmuşlardır. Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Bu vesile ile bütün hemşehrilerime en derin selam ve saygılar sunarım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Mersin'deki ülkücüler ile sosyal medyada örgütlenen bazı vatandaşların saat 16.00'da Büyükşehir Belediye Binası önünde toplanarak Kocamaz'da destek verecekleri öğrenildi.

Mersin’deki FETÖ soruşturması kapsamında dün sabah Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik operasyonda, aralarında başkan yardımcısı, genel sekreter, özel kalem müdürü ve bazı daire başkanlarının bulunduğu 14 kişi gözaltına alınmıştı.
Yorum Yazın