TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Kova ve Balık 2015 burç yorumu

Astrolog Hülya Ataşçıoğlu şimdiden 2015 yılının tüm burçlar için yorumlarını hazırladı.
Kova ve Balık 2015 burç yorumu
KOVA :
2015’e girerken hala rafa kaldırmanız gereken geçmişte yaşadığınız bir takım olayların etkisindesiniz. Kararsız ve aşırı fanatik davranışlar içinde bulabilirsiniz kendinizi. Sürekli olarak size teşvik ve idrak veren eksantrik, dahi ve heyecan verici insanlarla karşılaşabilirsiniz. Büyük değişikliklerden, olumlu sonuçlar veren devrimlerden ve eskimiş sistemlerin ve yapıların dönüşümünden keyif alabilirsiniz. Kendi kaderinizi kendiniz yaratmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Yine de heyecanı ve yeni bulduğunuz özgüveni ile kendinizi aşırı zorlamayınız bu ufak tefek sağlık sorunlarına neden olabilir.

Hayatınızda eski işe yaramaz niteliklerin bittiğini ve ne kadar çabalarsanız çabalayın teslimiyet ve tevazu ile hayatınız daha kolaylaştırabileceğinizi unutmayın. Öğrenmeniz gereken dersler ile hayatınız önemli bir yeniden yapılanmadan geçmektedir. Zorlayıcı tavrınızın ve baskın olma eğiliminizin farkında olmalısınız ve zarar getirecek inatçılığa karşı uyanık olmalısınız. Terapi, kişisel gelişim çalışması ve ruhsal tekniklerle uğraşmak için iyi bir zaman içersindesiniz. Duygusallığınızın arttığını ve bu nedenle iyi seçimler ya da ayrımlar yapamayabilirsiniz.

Herkesi memnun etmek, mükemmellik ve mutluluk yaratmayı isteyebilirsiniz. Sınır tanıyamayacağınız için sömürülme ya da yararlanılma tehlikesi altında olabilirsiniz. Fiziksel bedeniniz hasta olabileceği için bozuk yemek yememeye dikkat etmelisiniz. Bağımlılık eğiliminde olan bireyler risk altındalar ve gerçeklerden kaçış eğilimlerini yönlendirmek gerekebilir. Skandallar, gizli kapaklı olaylara karşı uyanık olmalısınız. Yılın ortalarına doğru olgun bir tavra sahip olarak pratik, düzenli ve disiplinli olabilirsiniz. Aile hayatınız, evle ilgili gelişmeler ve işler yolunda gider ilişkiler genelde olumludur. Kariyer ve iş ilişkileri özellikle de kitlelerle ilgili alanlar olumludur. Üretken ve gayretli bir şekilde çalışır kendinizi güvende ve korunmuş hissedersiniz. Yılın ortalarına doğru sağlık, ek kazançlar ve hukuk konularında olumlu sonuçlar almanız muhtemel. İş yaşamınızda kazançlarınızın arttığını ve sanatsal faaliyet gösteren kovalarda takdir edilme, toplum önüne çıkarılma gibi sonuçlar elde edebilirsiniz. Yılın sonlarına doğru sevdiğiniz ve önem verdiğiniz insandan dolayı iletişimsizlikten kaynaklanan sorun yaşayabilirsiniz.

Sizi üzebilecek bir olay olmasına rağmen sizde ilerisi için olumlu bir tecrübe olabilecektir. Geçmişe olan bağlılığınızı bir kontrol edebilseniz sahip olduğunuz potansiyeli daha iyi sergileyebileceksiniz. Yerine getirdiğiniz sorumlulukların karşılığı olarak ödüller, terfiler ve itibar kazanacaksınız. Babanızla ilgili olan çözümlenmemiş konuları ve kaygıları ele alabilirsiniz. Normalden fazla borç ve masraflara hırsızlık ve kayıp olasılıklarına karşı da dikkatli olmalısınız. 20.3.2015’de ki güneş tutulması sizi geçmiş ve gelecek konular içinde ki değişimleri içersinde bırakarak gergin zaman dilimleri yaşatabilir. 4.4.2015’de ki ay tutulması sırasında eğitim, yurtdışı yolculukları gündemde kalabilir. 13.9.2015’de ki güneş tutulması ise işyerinizde statü kazandırabilir. İşverenleriniz ve elemanlarınız ile olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık ile ilgili olarak her ne kadar hastanede zaman geçirmiş olsanız dahi aldığınız olumlu sonuçlar ile içinizin rahatladığını göreceksiniz. 28.9.2015’de ki güneş tutulması ile de hayatınızda çok olumlu olayların başladığını ve bu değişimden dolayı yaşamınızda reform denilecek güzelliklere imza attığınızı görebilirsiniz. Yıl sonunda ruhen ve bedenen güçlenmiş olan kovalar hayatın her alanında yenilikler üretmeye devam ediyor olacaklardır.

Balık :
2015’e içe dönük ve toplumun karmaşasından çekilme arzu duyarak girmektesiniz. Bilinçaltı zihninize rahatlıkla girerek istemeden görmezden geldiğiniz ya da bastırdığınız geçmiş olayları hatırlayabilirsiniz. Psikolojik temizlik ve iyileşme için iyi bir zamandasınız. Sezgileriniz güçlü bir şekilde çalışır ve mistik deneyimler yaşayabilirsiniz. Sanatçı ve müzisyen balıklar mesleklerinin en verimli yılını yaşayacaklardır. Empatik, yüce gönüllü ve evrensel barışla uyum içersinde olabileceksiniz. Kariyer hedefleri için elinizden gelenin en iyisini yaptığınız için şimdi fırsat, kişisel tatmin için yaşamaya başlayabilirsiniz. İstek ve arzularınız değişirken arkadaş seçimleriniz ve grup ilişkilerinizde ani ve büyük değişiklikler veya bozulmalar yaşayabilirsiniz.

Hümanist gruplarla, sosyal yardımlaşma derneklerine, mistik organizasyonlara ya da bu gibi grupların kurucusu olabilirsiniz. Hiç olmadığınız kadar sosyal, adalet ve herkesin iyiliği için gayretle çalışabilirsiniz. Ciddi biçimde bilimle, istatiksel veya tecrübeye dayalı bakış açısıyla bir takım araştırmalar içersinde olabilirsiniz. Mutluluk ve tatmin yaratamayan balıklar ise bu dönemi acı ve öfkelendirici olarak da yaşayabilirler. Yılın ortalarına doğru aşırı yoğun tutkular yüzünden aşk hayatınızda zorluklar yaşayabilirsiniz. Karşı cins için aşırı çekici görünebilirsiniz, evlilik dışı yoğun bir ilişkiye çekilebilirsiniz ve bu ilişki hayatınıza acı ve karmaşa getirebilir. Evli balıklar eşinizle büyük karşıtlıklar yaşayabilirsiniz. Çabuk zengin olma planlarına karşı dikkatli olmalısınız bu sizde mali sorunlara neden olabilir. Sağlık açısından boğaz, böbrek, deri ve üreme sistemleri ile ilgili olarak hassas olabilirsiniz. Şehir değişikliği, ev alım-satımı, araba alımı gibi konular gerçekleşirken maddi kaynaklardan gelen sorunlar olabilir.

Yılın ikinci yarısından sonra ilişkiler ve işler daha yolunda gidecektir. İş ilişkilerinden sıyrılıp akıllıca pazarlık eder kesin ve düzgün karar verebilirsiniz tabi. Psikolojik olarak sağlıklı, duygularınızla hisleriniz ile uyumlu olabileceksiniz. Yaşam sanatında ağırbaşlı ve becerikli olduğunuzu idrak edebileceksiniz. Geçmiş deneyimlerden gelen bilgeliği bulup, bilinçaltı arzu ve güdülerinizin farkında olabilirsiniz. Şanslı ve kazançlı bir dönem yaşamakla beraber hırsınızın ve atılganlığınızın azaldığınız görebilirsiniz. Sosyal toplantılar, partiler ve eğlenceye vakit ayırabilirsiniz. Kamu ile ilgili çabalarda başarılı olabilirsiniz. Çiftçilik ve tarımla uğraşan balıklar verimli sonuçlar alarak başarılı olacaklardır. Yılın sonlarına doğru öğrenilmesi gereken derslerin sonucu olarak aldığınız ödüller yüzünüzü güldürecek ve geçmişten gelen konuların çoğunun bitişini verdiğiniz zorluklara karşı mücadelenizde haklı olduğunuzu ve takdir edilişinizi görebilirsiniz. İleriye doğru yapılan yatırımlarda karlar elde edebilecek özgüven konusunda büyük bir gelişme kaydedeceksiniz. 20.3.2015’de ki güneş tutulması sırasında yolculuklarda yaşayabileceğiniz hayal kırıklılığı olabilir.

Yinede her zaman desteklendiğinizi unutmayın. 4.4.2015’ de ki ay tutulması sırasında işvereniniz, yöneticiniz ya da babanızla ilgili olarak bazı konularda gerginlikler gündeme gelebilir. Fakat gelişen yeni bu konular ile ufkunuzun açıldığını görebileceksiniz. 13.9.2015’de ki güneş tutulması iş, sağlık konularında başarılı sonuçlara odaklanacak ve hayatınızın daha da kolaylaştığını görebileceksiniz. 28.9.2015’de ki ay tutulması aile büyükleri ile ilgili gelişecek konuları hayatınıza taşıyabilecektir. Tutulmaları haritanızın düştüğü ev ile birlikte yorumlamak sizin için daha doğru kişisel bir yorum olacağını unutmayın. Yıl sonunda düşlerinizin bir bölümünü gerçekleştirmiş ve aile sorunlarının çoğunu halletmiş olarak üretken olabileceksiniz.
Yorum Yazın