TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Kronospan'dan camiler ve din görevlileri haftası ziyareti

Kronospan (SFC) Orman Ürünleri idarecileri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle Kastamonu İl Müftüsü Mustafa Bilgiç ve İl Müftü Yardımcılarını ziyaret ettiler.
Kronospan'dan camiler ve din görevlileri haftası ziyareti
İrfan Salcı - Fabrika Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Müdür Yardımcıları Ömer Gülamoğlu, Bilal Karakaya, Ham Madde Tedarik CEO'su Ali Şahin ve Ham Madde Tedarik Müdürü Şaban Çemek'ten oluşan heyet, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç ve yardımcılarına hem iade-i ziyarette bulundular, hem de Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı tebrik ettiler.

Ziyaret hakkında bilgi veren fabrika idarecileri: "Her yıl 1 ile 7 Ekim günleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ettik. Ülkemizin her tarafında, mescit ve camilerde din hizmetlerinin en güzel şekilde gerçekleştirilmesi adına fedakarca gayret gösteren, topluma rehberlik eden, yaşantısıyla örnek olan, mihrabın, minberin ve kürsünün hakkını veren bütün din görevlisi kardeşlerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı tebrik ediyoruz" açıklamasında bulundular.
Yorum Yazın