TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.101
  • Altın 2278.573
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

'La Capria Bosphorus'un butik bari 'Alexandra' açildi

Herkes için özel bir mahalle olan Arnavutköy’de, La Capria Bosphorusun girişinde sıcaklığı başrole koyarak yep yeni bir COKCTAIL trendi yaratan ALEXANDRA kapılarını araladı.
'La Capria Bosphorus'un butik bari 'Alexandra' açildi
Sultan Gedik - “ALEXANDRA” AÇILDI
Dün akşam görkemli bir açılışa evs ahipliği yapan “Alexandra Coctail Bar” bir çok ünlü ismi de ağırladı. Aralarında; Baran Süzer, Figen Erenel, Harika Güral, Güneri Cıvaoğlu, Zeynep Özyılmazel, Elif – Okan Tapan‘nın da bulunduğu bu özel gecede Mete Nisari konukları ile tek tek ilgilendi.

Chef Nights @ ALEXANDRA
La Capria, yeni markası “ALEXANDRA ”ile ilklerin peşinde...
Tarihi dokuya ve bölgenin ruhuna uygun olarak Alexandra La Capria’ nın eşsiz dekor zevkini yansıtan hafif ama etkili bir aydınlatma ve retro aksesuarlar ilede dekore edilennin dikkat çeken barında belki de Türkiyenin en iddaalı COCKTAIL MENU'su yer alıyor.. Bunun yanı sıra ise hem workshop yapılabilcek hem de CHEF tarafından bir de live yemek şovu yapılabilecek ocak yer alıyor....
her ay farklı bir şefi ağarlayacak ola nmekan, “ilk “ etkinliğin startını vererek gurmelere ve lezzet ustalarına sımsıcak bir atmosfer yaratacak. Ayrıcalıklı damak tadına sahip, yeme sanatına ilgi duyan herkes için farklılaşan bu deneyimi, öze lpartilerinizi Chef Night @ALEXANDRA’ ye denk getirerek yaşayabilirsiniz.

Yorum Yazın