TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Merhum Enver Ören'e anlamlı ödül

İhlas Holding Kurucusu merhum Enver Ören ve Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan’a, 'İstanbul Takipte' haber sitesi tarafından düzenlenen gecede, 'Alanında İz Bırakanlar' ödülü verildi.
Merhum Enver Ören'e anlamlı ödül
Salih Berktaş - Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı. İstanbul Takipte haber sitesi tarafından düzenlenen Alanında İz Bırakanlar ödül törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mihrimah Belma Satır, Hasan Turan, Hurşit Yıldırım, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan, İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı İffet Polat ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede, Basın ve Vakıf alanında verdiği hizmetlerden dolayı İhlas Holding Kurucusu merhum Enver Ören'e verilen ödülü, İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay aldı.
Basın dalında bir diğer ödül ise Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan’a verildi. Kapan ödülünü AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır’dan aldı.
Ödülü aldıktan sonra bir konuşma yapan Kapan, “Medya kavramı aslında temelinden değişmeye başlamıştır. Malumunuz ilk önce yazılı basın vardı, gazeteler vardı. Daha sonra 20’nci asrın başından itibaren radyo devreye girdi. Asrın ortalarına doğru televizyon yaygınlaşmaya başladı. Ama 21’nci asrın medyası internet medyası ve devamı. Bugün bireysel medya alıp başını yürümüştür. Milyonlarca takipçisi olan fenomenler var. Her gazetenin korkulu rüyası aslında elektronik medya. Gazete derken yazılı basını kast ediyorum. Hepimiz onun içindeyiz. Ben 30 yılı aşkın süre bu mesleğe kendimi verdim ama ileriye dönük olarak, bütün yazılı basın bu elektronik basının nereye varacağını, ne gün onları tahtından indireceğini endişe ile izliyor” şeklinde konuştu.

Gecede siyaset, sivil toplum örgütü ve spor alanlarında başarılara imza atan isimlere ödülleri verildi. Ödülleri hak sahiplerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş verdi.
Kısa bir konuşma yapan Ataş, “AK Parti Türkiye için bir şanstır. AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’de nasıl ki her alanda bir değişim, dönüşüm milletimizin desteği ve duası ile sağlandıysa, inanıyorum ki önümüzdeki süreçte de bu destekler ve dualar ile bu değişim ve dönüşüm inşallah devam edecektir” diye konuştu.
Yorum Yazın