TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Merkezde asfaltlama, kırsalda yeni yol açma çalışmaları devam ediyor

AK Partili Bağlar Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve kırsal bölgelerde üst yapıyı güçlendirme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.
Merkezde asfaltlama, kırsalda yeni yol açma çalışmaları devam ediyor
Bağcılar Mahallesi’nde bulunan Demetevler bölgesinde biri ana cadde olmak üzere 4 ayrı sokakta toplam 1090 metrelik alanda asfaltlama çalışması gerçekleştiren ekipler, kırsal Alatosun ve Kırkkoyun mahalleleri ile Hasanağa mezrasında yeni yaşam alanlarına yeni yollar kazandırdı.

Cadde Ve Sokaklar Güzelleştiriliyor
Bağlar Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal yerleşim yerlerinde üst yapı çalışmalarını devam ettiriyor. Demetevler bölgesinde bulunan 1224.sokakta 850 metre uzunluk ve 8 metre genişlikte asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

Aynı bölgede bulunan 9, 10 ve 11.sokaklarda ise 240 metre uzunluk ve 7 metre genişliğinde asfaltlama yapıldı.

Yenilenen yolların görüntüsü çevrede yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı .Buranın daha önce kötü bir görüntü içerdiğini belirten vatandaşlar ,yolun yenilenmesi ve asfaltlanması sonrasında kış dönemi öncesinde rahat nefes aldıklarını ifade ettiler.

Bağlar Belediyesi tarafından Mart ayında havaların ısınmasından sonra başlayan asfaltlama sezonunun ,havalar soğuyana kadar devam ederek başka bölgelerde de eksiklerin giderileceği bilgisi aktarıldı.

Beyoğlu :”Hızlı Karar Alıp Hızlı Şekilde Uyguluyoruz”
Kırsalda yerleşim yerine yeni yollar kazandırıldı. Yeni yapı inşa eden vatandaşların talebi üzerine Karacadağ Mahallesi (Alatosun) ve Kırkkoyun Mahallesi ile Kırkkoyun Mahallesi’ne bağlı Hasanağa mezrasında çalışmaları tamamlanan yeni yollar ulaşıma açıldı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlar tarafından iletilen sorun ve taleplerin ivedilikle yerine getirildiği bilgisini paylaştı. Beyoğlu,”Gelen talepleri anında değerlendirerek çalışma başlatıyoruz. Bu konuda uzmanlaşmış bir ekibimiz var. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına hızlı karar alıp hızlı şekilde uyguluyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Yorum Yazın