TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.028
  • Altın 2324.57
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Mezbaha çalışanları klip çekti

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki et kombinasının çalışanlarından oluşan koronun, flüt, testere, bardak, fırça ve kovayı müzik aleti gibi kullanarak ‘Entarimi Dar Biçtim-Hele Hele Minnoş’ isimli türküye ayaklarındaki çizmelerle çektikleri klip büyük beğeni topladı.
Mezbaha çalışanları klip çekti
İHA - 5 kişinin oluşturduğu grubun solisti olan ve firmada kasaplık yapan Mehmet Akkanat, figürleriyle profesyonel sanatçılara taş çıkaran bir performans sergilerken, diğer üyelerin de türkünün müziğini gerçekten seslendiriyormuşçasına yaptıkları hareketler ve ciddiyetleri de gözlerden kaçmadı.

Elbistan’da faaliyet gösteren Cihan Et Kombinası’nın kasapları ve çalışanları, öğle mesaisindeyken bir filmin müziği olduktan sonra popülaritesi artan ‘Entarimi Dar Biçtim-Hele Hele Minnoş’ isimli türküyü dinlemeye başladı. Bu sırada uzun yıllardır aynı firmada çalışan ve bu tür ilginç hareketleri ile tanınan Mehmet Akkanat, arkadaşlarına dinledikleri türküye klip çekme teklifinde bulundu. Akkanat’ın teklifi, arkadaşları tarafından kabul görünce hazırlıklara başladılar. Klipte kullanacakları davul için boş kova, bağlama için fırça, klarnet için flüt, keman için de tahta parçası ve büyük bir bıçağı seçen ekip, mikrofon yerine de demir su bardağı kullandı.

Mesai saatlerinin başlamasına kısa bir süre kala hazırlıklarını tamamlayan grup üyeleri, kamera karşısına geçti. Yaklaşık 2 dakika boyunca telefondan çalan türküye eşlik eden mezbaha çalışanları, kendilerini görüntüleyen arkadaşları tarafından da alkışlandı. Tamamı kasaplardan oluşan koronun solisti Mehmet Akkanat, oturarak eşlik etmeye başladığı türküyü, profesyonel sanatçılar gibi figürler sergileyerek ayakta tamamladı. Saz ekibindekiler ise, müzik aleti süsü verilen malzemelerle klip boyunca ciddiyetlerini korudu.

Kasapların hazırladığı bu klip, sosyal medyada ve video paylaşım sitelerinde çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.
Yorum Yazın