TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

MHP Diyarbakır'da sorunların çözüm adresi olmuştur

Diyarbakır Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİŞAD), Geçtiğimiz pazar günü yapılan kongre ile güven tazeleyerek yeniden Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkanı olarak seçilen Cihan KAYAALP'i parti binasında ziyaret ederek tebrik etti.
MHP Diyarbakır'da sorunların çözüm adresi olmuştur
Mehmet Aslan/Diyarbakır - DİŞAD Başkanı Rıdvan Işık ve beraberindeki heyet, Kayaalp'in yeniden MHP Diyarbakır İl Başkanı seçilmesinin Diyarbakırlılar ve şehit aileleri için bir şans olduğunu, Kayaalp ile birlikte MHP'nin bugün Diyarbakır’da sorunların çözümünün adresi olduğunu söyledi.

Kayaalp'i DİŞAD Başkanı Rıdvan Işık, Silvan DİŞAD Başkanı Muhittin Sinpil, Çüngüş DİŞAD Başkanı Hayrettin Yıldırım, Türk Haber-Sen Başkanı Mahmut Bayhan ve temsilcileri ziyaret etti.

Ziyarette Kayaalp'e Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

DİŞAD Başkanı Rıdvan Işık; "Göreve geldiğiniz günden beri bize desteklerinizi esirgemediniz. Sizin yeniden Başkan secilmeniz en çok şehit ailelerini sevindirdi. Bu mutluluğumuzu paylaşmak için sizi ziyaret ettik. Sizi tekrar bu göreve layık gören MHP genel başkanı devlet Bahçeliye teşekkür eder, minnetlerimizi sunarız. Sonuna kadar sizin destekçiniz olacağız. Görevinizde başarılar dilerim" dedi.

"DİYARBAKIR'IN CADDE VE SOKAKLARINA ŞEHİTLERİN İSİMLERİ VERİLMELİDİR"

Diyarbakır Şehit Ailelerinin sorunlarını dinleyen MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp; “Diyarbakır Şehit Aileleri Derneği olarak hepinize teşekkür ederim. Hepiniz hoş geldiniz. Şehit Aileleri Derneği olarak artık bir birlik olmanız gerekiyor. MHP Diyarbakır İl Teşkilatı olarak biz de sizin için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. 5 yıl önceki Diyarbakır ile bugünkü Diyarbakır bir değil. Bugün şehitlerimizin ismi Diyarbakır’da niye verilmiyor, çünkü birlik değiliz. Birlik olduğumuz takdirde her şeyi yapabiliriz. Şehitlerimizin isminin artık Diyarbakır sokaklarına verilmesi gerekiyor. Çünkü bu topraklar hepimizin ve şehitlerimizin ismini yaşatmak gerekiyor. Diyarbakır, nasıl Sahabeler ve Peygamberler şehri ise şehit ve şühedaların da şehri olduğu için cadde ve sokaklara şehitlerimizin adının verilmesi gerekiyor” dedi.

Kayaalp; MHP’nin bugün Diyarbakır’daki görüntüsü bir hayaldi. Hayalimi gerçekleştirdiğim için de çok mutluyum. MHP, bugün her vatandaşın kapısını çalıp da rahatça girebildiği bir parti konumuna geldi” diye konuştu.
Yorum Yazın