TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Milletvekili Dağ'dan yaralı öğrencilere ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir’den Eskişehir’e öğrencileri taşıyan tur otobüsünün kaza yapması sonucu yaralanan öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti.
Milletvekili Dağ'dan yaralı öğrencilere ziyaret
İZMİR / İHA - İzmir’den Eskişehir’e geziye giden İzmir Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan tur otobüsünün Eskişehir İnönü ilçesi Dutluca rampalarında kaza yapması sonucu bir tur görevlisi, 2 şoför, 37 öğrenci ve üç öğretmen yaralandı.

Sabah saatlerinde meydana gelen kaza sonrası haberi alan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, meclis genel kurul çalışmalarına ara vererek Eskişehir’e hareket etti ve yaralanan öğrencileri ziyarette bulundu. Öğrencilerin 34’ünün ayakta tedavi işlemleri yapıldıktan sonra taburcu olduğunu ifade eden Dağ, bir öğretmenin Eskişehir Devlet Hastanesinde, tur görevlisinin ve üç öğrencinin de Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

“KORKULACAK BİR ŞEY YOK”
Dağ, Eskişehir Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden İngilizce öğretmeni Soner Ketre’yi hastanede ziyaret ettiklerini, durumunun iyi olduğunu belirtti. Tedavisi devam eden öğrencilerimizden Zeynep İnce, Ayça İrem Türkeş ve Burak Erdil’i de hastanede ziyaret ettiklerini kaydeden Dağ, öğrencilerinin tedavilerinin devam ettiğini, korkulacak bir şeyin olmadığını söyledi. Öğrencilerin İzmir’e, ailelerinin yanına gönderileceğini ifade eden Dağ, ailelere ve tüm eğitim camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yorum Yazın