TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Milliyetçiliğin lafla değil icraatla olur

Antalya AK Parti Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına Alanya’da devam ediyor. AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Çelik, milliyetçiliğin lafla değil icraatla olduğunu söyledi.
Milliyetçiliğin lafla değil icraatla olur
ANTALYA / İHA - AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik ile birlikte seçim çalışmalarına AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve teşkilat üyeleri katıldı.

Türkiye’nin AK Parti döneminde kalkınma ivmesi yakaladığını ifade eden Çelik, milliyetçiliğin lafla değil icraatla olduğunu söyledi. Sena Nur Çelik, AK Parti’den önceki dönemlerde Türkiye’nin çok şey kaybettiğini belirterek "Şuan Türkiye güçlendi, kendi tankını, kendi helikopterini üretecek bir vaziyete geldi. Asıl milliyetçilik böyle olur; lafla değil icraatla olur. Ülkemiz AK Parti döneminde çok büyük bir kalkınma ivmesi yakaladı. Bana verilen çok büyük bir sorumluluk. Genç yaşta memleketime, ülkeme hizmet etme fırsatını buldum. Buna layık olabilmek için var gücümle çalışacağım. Siz takdir ederseniz, Allah da nasip ederse, milletvekili olduktan sonra sizlerle her zaman yakından iletişimde olacağız” dedi.

“SİZLERE BOŞ VAATLER VERMEYECEĞİZ”
Boş vaatler vermediklerini vurgulayan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, “Koordineli bir şekilde çalışarak bu toprakları hak ettiği hizmetlere ulaştırmaya niyet ettik. 13 senedir Alanya’nın, Antalya’nın kalkınması için her alanda, sosyal hizmetler anlamında, sağlık anlamında, eğitim anlamında yapılan çok önemli hizmetler var. Bakanımız Lütfi Elvan’ın Antalya’da liste başı olması büyük bir şans. Biz, tutamayacağımız hiçbir sözü vermeyeceğiz. Sizden gelen talebi dinleyeceğiz. Ekibimiz ile bunları değerlendireceğiz ve yapabileceklerimizin sözünü size vereceğiz. Boş vaatler vermeyeceğiz. Çünkü sizin güveninizi kazanmak bizim için çok önemli. Sizin desteğiniz her şeyden çok önemli. Siz, bizi desteklemezseniz biz hiçbir şey yapamayız. Ankara’ya ne kadar güçlü gidersek, bizde sizler için o kadar iyi hizmet getiririz. Biz her daim bunun için çalışacağız” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ KADINLARIN SESİNİN DUYULMASINI İSTİYOR”
AK Parti’nin cumhuriyet tarihinde ilk kez Alanya’dan kadın vekil adayı olan Sena Nur Çelik, AK Parti’nin kadınlara verdiği önemi Antalya’da seçim listesinde 3 kadın vekil adayına yer vererek bir kez daha gösterdiğini belirtti. Sena Nur Çelik, listelerinde kadınlara verilen pozisyonu diğer partilerin listelerinde göremediklerini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Partimiz kadınların sesinin daha fazla duyulmasını istiyor. AK Parti’nin kadınlar için yaptığı hizmetleri her yerde anlatmamız lazım. Kadınların sadece siyasi alanda değil, eğitim alanında da önlerinin açılması için önemli adım atıldı. Eğitimde fırsat eşitliği sağlandı. Katsayı adaletsizliğine son verildi. Kadına karşı şiddete ilişkin önemli adım atıldı. Bunların daha da iyisi yapılacak. Seçim beyannamemizde kadınlara ilişkin çok detaylı icraat yer alıyor. İnşallah bunların Antalya ve Alanya’ya gelmesi için çalışacağız.”

KUZYAKA, UZUNÖZ VE GÜMÜŞKAVAK MAHALLELERİNE ZİYARET
Seçim çalışmalarına sabahın ilk saatlerinden itibaren başlayan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, ilk olarak Alanya’nın Kuzyaka mahallesinde, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Sena Nur Çelik, mahalle sakinlerinin yoğun sevgisiyle karşılaştı. Mahallelinin istekleriyle yakından ilgilenen Çelik, mahalle sakinlerinin istediği elektrik direklerinin yenilenmesi ve trafoların bakım onarım işlemlerinin hızlanması konusunu yakından takip edeceğini ifade etti.

Öte yandan mahalle de yaşayan bir diyaliz hastasının nakil işlemlerinin kolaylaştırılması ve engelli bir vatandaş için istenen engelli akülü tekerlekli sandalye isteği ile ilgileneceğini belirtti. Uzunöz mahallesinde de yoğun ilgiyle karşılaşan Sena Nur Çelik, burada da mahallelilerin isteklerini dinledi ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Mahallelilerin içme suyu, kullanılmayan okulların köy konağına dönüştürülmesi ve gençler için spor alanı istediği AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, bu istekleri değerlendirmeye alacaklarını ve kısa sürede yapılmasını sağlayacaklarını belirtti. Bir sonraki ziyareti olan Gümüşkavak mahallesinde kadınların yoğun ilgisi ve samimiyetiyle karşılaşan Çelik, burada mahallelileri dinledi. Özellikle bölge okulu yapılması sebebiyle kullanılmayan okulların sosyal alanlara dönüştürülmesi ve kadınların ve gençlerin hizmetine sunulması ile ilgili çalışacağı sözünü verdi. Ayrıca, çocuklar için oyun alanları ve spor alanlarının artırılması konusunda da çalışmalar yapacağını ifade etti. Sena Nur Çelik daha sonra Yalçı, Bucak, Alacami, Öteköy, Taşbaşı ve Yaylalı mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.
Yorum Yazın