TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Minik Elif Ece gözyaşlarıyla toprağa verildi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan ve yakalandığı Spinal Müsküler Atrofi (SMA Tip 1) hastalığı yüzünden hayatını kaybeden 2 yaşındaki Elif Ece Küçüközcü,
Minik Elif Ece gözyaşlarıyla toprağa verildi
memleketi Bilecik'in Bozüyük ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Tedavi gördüğü İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün sabaha karşı yaşama gözlerini yuman Elif Ece'nin cenazesi, bugün memleketi Bilecik'in Bozüyük ilçesine getirildi. Minik Elif Ece, Kasımpaşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları içinde şehir mezarlığına defnedildi. Bozüyüklü yakınları ise cenaze töreni sırasında gözyaşlarını tutamadı.

AKILLARDA ELİF ECE'NİN DOĞUM GÜNÜ FOTOĞRAFLARI KALDI
Aynı hastalık nedeniyle iki çocuklarını da kaybeden Ümit ve Emine Küçüközcü çifti, üçücü çocukları Elif Ece'de de aynı hastalığın çıkması üzerine hayatları kabusa dönmüştü. Spinal Müsküler Atrofi (SMA Tip 1) hastası olan Küçüközcü ailesinin minik kızları Elif Ece, 2'nci doğum gününü geçtiğimiz şubat ayında Turgutlu protokol eşlerinin ziyaretiyle kutlamıştı. Küçüközcü ailesinin mutlulukları ise kızlarının yaş gününde çekilen fotoğraflarda kaldı.

ANNESİNİN SÖZLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI
Geçtiğimiz Şubat ayında 2’nci doğum gününü kutlayan Elif Ece’nin annesi Emine Küçüközcü’nün, küçük kızına ithafen söylediği; “Canım kızım yanımda olman sana dokunabilmek kokunu hissetmek bile bana yeter. Yeter ki yanımda kal, hep bizimle kal bir tanem, seni çok çok seviyorum. Sen benim Allah’tan gelen hediyemsin. Rabbimin emanetisin bana. Sen biriciğimizsin. Canım yavrum seni çok seviyorum” sözleri yürekleri dağlamıştı.
Yorum Yazın