TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Minikler kuşak sınavında ter döktü

Pursaklar Belediyesi Taekwondo Okulları’nda eğitim gören 40 öğrenci, kuşak sınavında başarılı olmak için ter döktü. Yetenekleriyle göz dolduran minikler, seyirciden de tam not aldı.
Minikler kuşak sınavında ter döktü
ANKARA / İHA  - Pursaklar Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Okulları 2015 yılı ilk sınavını yaptı. Tevfik İleri Kültür Merkezi’ndeki spor salonunda gerçekleşen kuşak sınavını Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, Pursaklar Belediye Spor Kulüp Başkanı Halil Turan, meclis üyeleri, Belediye Spor Koordinatörü Salih Yergin ile aileler izledi. Yetenekleriyle göz dolduran miniklerin performansı seyirciden tam not aldı.

Sınavı başarıyla geçen öğrencilere yeni kuşakları Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin tarafından verildi. Nedim Erçetin yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in spora ve sporcuya verdiği önemi belirterek, “Bizler ilçemizi aynı zamanda spor şehri yapacağız. Bugün bir kez daha gördük ki çok sayıda yetenekli çocuğumuz var. Bizler bu çocukları eğiterek geleceğin başarılı sporcuları yapabiliriz. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Taekwondo Antrenörü Talha Demir de kuşak sınavı hakkında bilgi vererek, “Bu tür sınavlar öğrencilerin bilgilerini test etmek, seviyelerini öğrenmek ve onları bir üst kuşağa çıkarmak için yapılıyor. Pratik ve teorik bilgileri geliştirmek açısından birer fırsattır” diye konuştu.

Taekwondo okuluna kaydolmak isteyenler, Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezi’ne başvurabiliyor.
Yorum Yazın