TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Murat Tarman'ın tatil tutkusu MAG Eylül sayısında

Atakule GYO İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman, tatil tutkusunu Bodrum’da MAG okurları için verdiği röportajda anlattı.
Murat Tarman'ın tatil tutkusu MAG Eylül sayısında
Fatma Güler - ANKARA / İHA - Atakule GYO İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman, Bodrum’da MAG Eylül okurları için verdiği röportajda, tatillerini bazen teknede bazen de yazlık evinde geçirdiklerini belirterek, “Artık kalabalığından ötürü Bodrum’u sezon zamanı pek sevmiyoruz.Fakat, Nisan-Mayıs ve Eylül-Ekim aylarında yine en favorimiz Bodrum” ifadelerini kullandı.

Bodrum’da sıradan bir günlerini ailesi ve arkadaşlarıyla sakin vakit geçirmeyi tercih ettiklerini kaydeden Tarman, “Kızlarım ve ben su sporlarından çok keyif alıyoruz; gün içinde mutlaka su kayağı ve wakeboard yapıyoruz. Ara ara da denize girmek için sakin koylara gitmeyi tercih ediyoruz. Akşamları ise uzun süren yemeklerimiz en keyifli saatlerimiz...Diğer türlü Bodrum, tatil yerine yorgunluk oluyor” diye konuştu.

Yerli ve yabancı turist tarafından yıllardır yoğun ilgi görenBodrum'un kalabalığının kendilerini yormaya başladığını söyleyen Tarman, “Ama Mayıs ve Eylül bence muhteşem. Bununla birlikte özellikle Yalıkavak Palmarina’nın Bodrum’u kalite olarak bir tık yukarı taşıdığını düşünüyorum. Kalabalık dönemlerin haricinde her yeri ayrı keyifli” dedi.

Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’un çok başarılı ve beldenin gelişmesi için yıllardır çok emek harcadığını ifade eden Tarman, “Bodrum’un iyileştirilmesinden ziyade, başka tatil beldelerinin iyileşmesi Bodrum’un yükünü biraz hafifletecektir. Tek dileğim, kalabalığa ve trafiğe rağmen denizinin temiz tutulabilmesi” şeklinde konuştu.

Bodrum'da yeme-içme ve eğlence önerilerinde de bulunan Murat Tarman, şunları kaydetti: “Maça Kızı; hiçbir zaman kalitesini bozmadığı için, Mimoza;ortamının keyifli olması ve yemeklerinin lezzeti için,Bella Sombra huzurluve dinlendirici olduğu için, JuJu eğlencesi için, Sarnıç Beach yemekleri ve atmosferi için, Moon Beach de denizinin güzelliği ve işletmesi çok başarılı yürütüldüğü için tercihlerimiz arasında…”

Bodrum'a gidip de görülmeden dönülmemesi gereken yerlerle ilgili ise Tarman, “Limon’da gün batımını izlemek…Mimoza’da begonvillerle süslü bir ortamda kahve yudumlamak… Bitez Dondurmacısı’nın Bitez’deki ilk dükkanında dondurma yemek” dedi.

Tarman, Bodrum haricinde yaz tatili için Alaçatı, Antalya ve Patmos Symi tercih ettiğini ifade etti.
Yorum Yazın