TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Mutlu Kaya'dan af açıklaması

Mutlu Kaya tedavi gördüğü Refleksoloji Merkezinde gündemde yer alan 'af' konusuna ilişkin düşüncelerini OGÜN TV'ye anlattı.
Mutlu Kaya'dan af açıklaması
OGÜNHaber Özel / Diyarbakır / Mehmet Yasin ASLAN - Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde yaşayan Mutlu Kaya, Sibel Can'ın İstanbul'a getirdiği şarkı yarışmacısı olarak tanınmıştı. Ancak kısa bir süre sonra Türkiye yarışmanın yayınlandığı ilk günden itibaren sesi ve güzelliğiyle dikkat çeken Kaya'dan gelen kötü haberle sarsıldı. 18 Mayıs gecesi ablasının evinde silahlı saldırıya uğrayan ve başından yaralanan Kaya uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata dört elle sarıldı ve yaşam savaşını kazandı. 

Refleksoloji merkezinde tedavi gören Mutlu Kaya af konusunu şu sözlerle dile getirdi;
"Ben silahlı saldırıya uğradım, beni vuran kişi şimdi bu aftan 5 yil indirim alıp dışarıya çıkacak ve gelip beni tekrar vuracak buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve diğer parti başkanlarımıza sesleniyorum. Bu affı çıkarmayın. Herkes aldığı cezayı çeksin ve af konusunda herkes tek düşüncede olsun istiyorum.” dedi.



Mutlu Kaya kimdir?

Fox Tv'de yayınlanan Sesi Çok Güzel yarışması ile ekranlara çıkan Mutlu Kaya Sibel Can'ın keşfetmesi ile yarışmaya katıldı. Yarışmada sesi ile olduğu kadar hikayesi ile de herkesi etkileyen Mutlu Kaya yarışmaya damga vurmuştu.
 
Sibel Can, anne Kaya ile sohbet ederken, "Artık kızınız bana ait. O gerçekten büyük bir yetenek. Mutlu’yu İlk dinlediğimde ’işte budur’ dedirten bir ses ile karşılaştım. Ona sahip çıkarak elimden gelen tüm desteği vereceğim." dedi.

Sibel Can, ziyaretin ardından Mutlu Kaya’yı da yanına alarak İstanbul’a hareket etti.
 
Üniversiteyi kazanmasına rağmen maddi olanaklar yüzünden okumaya gidemeyen Mutlu Kaya, fakir bir ailenin kızı. 8 çocuk doğuran annesiyle birlikte evleri olmadığı için evli olan ablalarının evinde yaşıyorlar. Tek bir odada yatıp kalkan Mutlu ve ailesinin hikayesi izleyen herkesi derinden sarstı.  Mutlu Kaya'nın Sibel Can'ın teklifini kabul edip İstanbul'a gelmeye karar verdiği anda söylediği 'Benim elbisem ve ayakkabım yok' sözü ile hafızalara kazınmıştı.
Yorum Yazın