TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Otostopçu maceracıya taksiciler yardım etti

Otostop çekerek Avrupa’yı dolaşmak için İsveç'in başkenti Stokholm’dan yola çıkan maceracı Micke Gunnerson, parası tükenince Atatürk Havalimanı'na geldi. Bilet parası toplayabilmek yolculardan para isteyen İsveçli Gunnerson’a havalimanı taksiciler el attı.
Otostopçu maceracıya taksiciler yardım etti
İSTANBUL / İHA - Sırtına aldığı çantasıyla Avrupa'yı dolaşmak için otostop çekerek sırasıyla Danimarka, Almanya, İtalya, Slovenya, Macaristan ve Bulgaristan'a giden İsveçli maceracı Micke Gunnerson parası bitince İstanbul’a gelerek ülkesine dönmek için Atatürk Havalimanı’na geldi. Yaklaşık 5 günden beri Atatürk Havalimanı'nda yatıp kalkan Micke Gunnerson, bilet parası için yolculardan yardım istedi.

BİLET PARASI TAKSİCİLERDEN
Gunnerson'un ülkesine dönmek için yolculardan para talep ettiğini gören Atatürk Havalimanı taksicileri görevli birlik olarak maceracı Gunnerson’a yardım ettiler. İsveçli yolcunun bilet parasını kendi aralarında toplayan taksiciler ayrıca yolcunun yiyecek ihtiyaçlarını da karşıladı. Kendisine yapılan yardım karşısında hem şaşkın olduğunu hem de teşekkür ettiğini ifade eden Micke Gunnerson ülkesine geri dönmenin heyecanını yaşadığını söyledi.

Atatürk Havalimanı’na parası bittiği için geldiğini ifade eden Micke Gunnerson, “Bana taksiciler yardım elini uzattı. Bu yapılan iyiliklerinden dolayı taksicilere teşekkür ederim. Bana gerçek misafirperverliklerini gösterdiler” dedi. Havalimanı taksicileri tarafından bileti temin edilen Gunnerson daha sonra taksicilere sarılarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Micke Gunnerson, yardım eden taksicilerden İbrahim Demir ise “Bu arkadaşı 5 gündür burada gördüm. Bende biraz üzüldüm. Gururuma dokundu. Burada öyle dilenmesi ağırımıza gitti. Bende arkadaşlara yardımda bulunmamızı söyledim. Bu arkadaşa yardımda bulunalım dedik. Şoför arkadaşlar ve kendimizden gönlümüzden kopanı topladık. Ve arkadaşın bilet parasını yaklaşık 550 TL topladık. Biletini alacağız ve ilk uçakla Stokholm’a göndereceğiz” dedi.
Yorum Yazın