TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Polislere sarılmak için 155'i aradı

Geçirdiği rahatsızlık yüzünden yürüme güçlüğü çeken 16 yaşındaki Eren Emir, çok sevdiği özel harekatçılara sarılma hayalini 155’i arayarak gerçekleştirdi.
Polislere sarılmak için 155'i aradı
İHA - Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde “Dipleji Spastik Palsi” teşhisiyle tedavi gören Eren Emir, en büyük hayalini gerçekleştirmek için 155'i arayarak polislere sarılmak istediğini söyledi. Emir, hayalini olumlu cevap alması üzerine gerçekleştirdi. Şimdi de hedefinde asker abilerine sarılmak olduğunu belirten Emir, özel harekatçılara özel bir ilgi ve sevgisi bulunduğunu ifade ederek, "Çok duygulandım. Polislerin bir çocuğu ziyaret etmesi kadar güzel bir şey yoktur. Polis abilerime çok teşekkür ediyorum. Onlar benim kahramanım. Onlara çok ayrı sevgim var. En büyük hayalim özel harekatçı olmaktı. Onları çok seviyorum" dedi.

Özel harekatçıların yanına gelmesini çok istediğini, 155’i aradığında olumlu cevap gelmesi karşısında çok duygulandığını kaydeden Emir, "Onlara ulaşmayı düşünürken aklıma 155 aramak geldi. Onlara 155 sayesinde ulaştım. Aradığımda, 'ben polislere sarılmak istiyorum onları çok seviyorum' dedim. Onlar da bana 'tamam seni ziyarete geleceğiz' dediler. Sağ olsunlar beni kırmadılar geldiler beni çok mutlu ettiler. Yine onlarla bir araya gelmek istiyorum. Askerlerimizi de çok seviyorum onlara gitmek istiyorum" ifadelerini kaydetti.
Yorum Yazın