TİC Holding Header
  • USD 32.379
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.064
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

QNB Finansbank’tan KOBİ’lere özel yeni hizmet

- "Dijital Köprü" çatısı altında hayata geçirilen "Adım Adım İhracat Programı"nda, dış ticaret işlemlerinde desteğe ihtiyaç duyan KOBİ’lere özel çözüm ve hizmetler sunulacak - QNB Finansbank Nakit Yönetimi ve Dış Ticaret Direktörü Rahşan Kavas: - "Adım Adım İhracat Programı’nı hem bankamız hem de ihracatçılarımız için büyük bir fırsat olarak görüyoruz"
AA -

İSTANBUL (AA) - QNB Finansbank, KOBİ ve daha büyük ölçekli firmaların dijital dönüşümünü kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiği "Dijital Köprü" platformuna yeni bir hizmet daha ekledi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de e-dönüşüm çözümlerinin liderliğini üstlenen "Dijital Köprü" çatısı altında hayata geçirilen “Adım Adım İhracat Programı” kapsamında firmalar, QNB Finansbank iş birlikçisi profesyonel çözüm ortaklarından lojistik, gümrük, pazar yeri bulma, depolama, eğitim gibi konularda hızlı ve kolay bir şekilde yönlendirme ve destek talep edebiliyor.

Ayrıca, dış ticaretle ilgili soru ve taleplerini "0850 222 00 35" numaralı Dijital Köprü Çözüm Merkezi’nden "Adım Adım İhracat" danışmanlarına iletip merak ettikleri süreç, ürün ve hizmetler konusunda ücretsiz danışmanlık alabiliyor.

Dış ticaret işlemlerini QNB Finansbank aracılığıyla gerçekleştirecek müşteriler, kendilerine özel hazırlanan banka ürün ve hizmetlerinden de yararlanma fırsatı yakalayacak. Ayrıca, müşteriler ihracat bedellerini QNB Finansbank hesaplarına getirerek ihracatçıya özel düşük maliyetli döviz kredisi kullanabilecek, bankacılık işlemlerinde masraf muafiyeti sağlayan dış ticaret masrafsızlık paketlerinden indirimli olarak faydalanabilecek. Bunların yanı sıra gelen ihracat bedeli üzerinden döviz alım-satımı için avantajlı kur, dış ticaret faaliyetlerini Self Servis Dış Ticaret menüsü aracılığıyla kolaylıkla gerçekleştirme gibi hizmetlerden de yararlanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen QNB Finansbank Nakit Yönetimi ve Dış Ticaret Direktörü Rahşan Kavas, şunları kaydetti:

“QNB Finansbank olarak, dış ticaret alanında deneyimli satış ekiplerimiz, müşteri deneyiminde fark yaratan operasyonel süreçlerimiz, gelişmiş sistem altyapısı ve zengin ürün çeşitliliğimizle müşterilerimizi hem ulusal hem de uluslararası arenada desteklemek öncelikli stratejilerimizden. Banka olarak, dış ticaret ve ihracat alanındaki tecrübe ve uzmanlığımızla ihracatçı KOBİ’lerimize destek olmak ve markalarını büyütmelerini sağlamak için hazırladığımız ve KOBİ’lerin dijitalleşme sürecinde öncü hale gelen Dijital Köprü Platformu çatısı altında yer verdiğimiz Adım Adım İhracat Programı’nı hem bankamız hem de ihracatçılarımız için büyük bir fırsat olarak görüyor ve ihracatta büyüme stratejileri doğrultusunda küresel dünya pazarlarında rekabet edebilmeleri için ihracatçı firmalarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.”