TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Reyhanlı azmettiricisinin zalim Esad olduğu belirginleşmiştir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Reyhanlı'da bombalı saldırıyla katledilen 53 vatandaşın azmettiricisinin zalim Esad olduğu belirginleşmiştir' dedi.
Reyhanlı azmettiricisinin zalim Esad olduğu belirginleşmiştir
AA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yusuf Nazik'in yakalanmasına ilişkin, "Reyhanlı'da bombalı saldırıyla katledilen 53 vatandaşın azmettiricisinin zalim Esad olduğu belirginleşmiştir." diye konuştu.

"15 Temmuz benzeri ihanete kalkışırlarsa namertlere dünyayı dar ederiz"

Bahçeli, "Tanklarıyla, toplarıyla, uçaklarıyla eğer tekrar üzerimize gelirlerse bir kez daha 15 Temmuz benzeri işgal ve ihanete kalkışırlarsa and olsun ki bayrağı bedenimize kefen niyetine sarar, okunan selaları duya duya son kanımıza son canımıza kadar bu aziz vatanı yine korur yine namertlere dünyayı dar ederiz." dedi.

Bahçeli sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Türkiye'yi kundaklamak, haysiyet ve hassasiyetlerini kurcalamak için fırsat kollayan mihraklar unutmasınlar ki, ne verilecek ilimiz, ne teslim edilecek toprağımız ne de çizilecek sınırımız ne de vazgeçecek tek bir insanımız vardır. Bu vatan, eşantiyon ürünü, teselli ikramiyesi, bağış, lütuf, ikram veya ihsan değildir." 

Bahçeli'den İdlib açıklaması

Bahçeli, "İdlib, günden güne kanayan kanadıkça kangrene dönüşen derin bir yara halini almıştır." dedi.

Bahçeli'den ekonomi yorumu

Bahçeli, "Enflasyona eğilmeyeceğiz, kura boyun eğmeyeceğiz, ekonomik sömürü çarkına kapılmayacağız, zor günleri aşacağız, azımızı çok yapıp eksiğimizi vakit geç olmadan tamamlayacağız." diye konuştu.

Yerel seçimler

Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin, "Zillet ittifakı hazırsa Cumhur İttifakı dünden hazır ve kararlıdır. CHP, PKK ile ittifak hedefinin bedelini elbette pahalıya ödeyecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tartışmaya açmak için gün sayan, çetele tutan, papatya falı açan siyasi bedbahtlara, hiyanet çetelerine fırsat verilmemelidir." dedi.
Yorum Yazın