• Genel

Rize’ye üç yeni mahkeme…

Adalet Bakanlığı Rize’de üç yeni mahkeme kurulması için onay verdi. Adalet Bakanlığı izni ile önümüzdeki günlerde Rize’de 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, Pazar Adliyesi’nde 2. Asliye Hukuk ve 2. Asliye Ceza Mahkemeleri kurulacak. Konu...

Rize’ye üç yeni mahkeme…

Adalet Bakanlığı Rize’de üç yeni mahkeme kurulması için onay verdi.

Adalet Bakanlığı izni ile önümüzdeki günlerde Rize’de 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, Pazar Adliyesi’nde 2. Asliye Hukuk ve 2. Asliye Ceza Mahkemeleri kurulacak. Konuyla ilgili Rize Baro Başkanı Avukat Yunus Çoruh yaptığı yazılı açıklamada, “Baro Yönetim Kurulu olarak konuyla ilgili Adalet Bakanımız Sayın Sadulllah Ergin, Rize Milletvekilimiz Sayın Hasan Karal, HSYK 1.Daire Başkanı Sayın İbrahim Okur ve değerli hemşerimiz HSYK Üyesi Sayın Ömer Köroğlu ile yaptıkları ziyaret ve istişareler sonucu Rize Adliyemizde 3. Asliye Hukuk Mahkemesi ve yine Pazar bölge Adliyemizde 2. Asliye Hukuk Mahkemesi ve 2.Asliye Ceza Mahkemesi kurulmuştur.

Kurulan yeni mahkemelerle ilgili görevlendirilmeler bilahare yapılacaktır. Başta Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin olmak katkısı bulunanlara şükranlarımızı sunar yeni kurulan mahkemelerin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.”dedi.

Yorum Yazın