TİC Holding Header
  • USD 32.563
  • EUR 35.138
  • Altın 2320.624
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

ROMAN VATANDAŞLAR TAPULARINI OYNAYARAK ALDI

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde oturan Roman vatandaşlar tapularına kavuştu. 210 Roman, sevinçlerini Başkan Yusuf Uzun ile birlikte Roman havası oynayarak kutladı.
ROMAN VATANDAŞLAR TAPULARINI OYNAYARAK ALDI
İHA - Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde oturan vatandaşlar, yıllardır bekledikleri tapularına kavuştu.

Beylikdüzü Yakuplu Sosyal Tesislerinde düzenlenen törene Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil, Osman Dinç ve Av. Ercan Ay, belediye meclis üyeleri, meclis üyesi adayları ve çok sayıda Roman vatandaş katıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın her fırsatta Roman vatandaşları sevdiğini ve onlara değer verdiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Başkan Yusuf Uzun, “En iyi anlamda Roman kardeşlerimize sahip çıkan, onların hakkını, hukukunu koruyan tek liderin Başbakan Erdoğan olduğunu biliyorsunuz” dedi.

“KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KİRALAR ÖDENECEK”
Konuşmasında bir de müjde veren Başkan Uzun, “En kısa zamanda kentsel dönüşüm ile birlikte 40- 50 metrekarelik evlerde oturan roman vatandaşlar daha büyük, daha temiz, depreme dayanıklı evlere kavuşabilecekler. Evlerin yapım aşamasında devlet tarafından kira giderleri de karşılanacak” dedi.

96 tapuyu sahiplerine dağıtan ve geri kalan tapuların ise işlemleri tamamlandıktan sonra en kısa süre içerisinde mahallelerinde hak sahiplerine teslim edileceğini belirten Başkan Uzun, tapuları dağıtırken vatandaşlara hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Roman vatandaşlar ise kendilerini tapularına kavuşturan Başkan Uzun’a minnettar olduklarını belirterek teşekkür etti.

KADINLAR MATİNEDE HEM EĞLENDİ HEM HEDİYE KAZANDI
Başkan Yusuf Uzun, AK Parti İlçe Kadın Kolları Yakuplu ve Barış Mahalle Başkanlıklarının Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon’da düzenlediği kadınlar matinesi programına katıldı. Yaptığı konuşmada destek isteyen Başkan Uzun, kadınlardan büyük ilgi gördü. Kadınlar matinesinde kadınlar, ünlü sanatçı Nadide Sultan ile doyasıya eğlendi. Matinede ayrıca, yapılan çekilişle kadınlara çeşitli hediyeler verildi.
Yorum Yazın