TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Safranbolu esnaflarından Mehmetçiğe 1.6 ton helva ve lokum

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odasının katkılarıyla, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek ve askerlere moral amacıyla 1 ton 600 kg. Safranbolu lokumu ve helvası dualarla gönderildi.
Safranbolu esnaflarından Mehmetçiğe 1.6 ton helva ve lokum
İHA - Misak-ı Milli Meydanı'nda düzenlenen törene Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Ürkmezer, 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Albay İsa Çakmak, Safranbolu Emniyet Müdürü Fatih Çalışır, Safranbolu Vergi Dairesi Müdürü Kader Öztürk, Safranbolu TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner ile vatandaşlar katıldı. 

Törende konuşan Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner, harekata destek vermek ve Mehmetçiğin yanında olduklarını göstermek için lokum ve helva gönderdiklerini söyledi. 

Dumaner sözlerine şöyle devam etti;"Tüccarların, esnaf ve sanatkarların, şoförlerin her zaman devletin yanında olduğunu ifade eden Dumaner, "Vatanımızın huzuru için görev yapan askerlerimin yanında olmuşlardır. Esnaflarımız, Mehmetçiğimize ulaştıracağımız lokum ve helvalara destek vermişlerdir. Ülkemiz tarih boyunca her zaman bir mücadele içinde olmuştur. Safranbolu milli duygularla her türlü katkı vererek, geçmişte de şanlı ordusuna destek vermiştir. Bugünde aynı şekilde destek vermeye devam etmektedir. Bizlerin bekası ve huzuru için canlarını vermekten sakınmayan Mehmetçiğimize görevlerinde başarılar diler, Allah'tan sağ salim dönmelerini dilerim." dedi. 

Safranbolu TSO Meclis Başkanı Ahme Şahin ise, “Afrin’de terör örgütüne karşı kahramanca çarpışan kahraman Mehmetçiğimizin moral motivasyonunu yükseltmek ve Türk halkının her daim onlarla birlikte olduğunu göstermek için Safranbolu lokumu ve helvası gönderiyoruz. Yiğitlerimizin ağızları tatlansın, ağızlarının tadı bozulmasın. Bir askerimizin burnu kanamadan terör örgütlerini kahretsinler. Vatanımız için gözlerini yummadan savaşan mehmetçiklerimizin alınlarından öpüyorum. ”dedi. 

Konuşmaların ardından yapılan duanın ardından 1 ton 600 kilogram lokum ve helvanın yüklendiği araç Afrin’e ulaştırılmak üzere uğurlandı.
Yorum Yazın