TİC Holding Header
  • USD 32.385
  • EUR 35.067
  • Altın 2324.965
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Sayın Ayşe Güzeloğlu, 'Gönül Sohbetleri Buluşması'nda Yenişehir ilçesindeki kadınlar ile bir araya geldi

Sayın Ayşe Güzeloğlu, Gönül Sohbetleri Buluşması'nda Yenişehir ilçemizdeki kadınlar ile bir araya geldi.
Sayın Ayşe Güzeloğlu, 'Gönül Sohbetleri Buluşması'nda Yenişehir ilçesindeki kadınlar ile bir araya geldi
Sayın Emine Erdoğan’ın Himaye Ettiği “Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi” kapsamında, Sayın Ayşe Güzeloğlu, ilimizde düzenlenen ”Gönül Sohbetleri Buluşmalarında Yenişehir İlçemizdeki kadınlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı'na bağlı Bizim Mekan'da yapılan görüşmeye, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu'nun eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Şube Müdürü Sayın Solmaz Ökten, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Sorunlarını Araştırma ve Uygulama Merkezi (DİKASUM) Sosyal Hizmet Uzmanı Sayın Fatma Kikizade, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri ile İl Sağlık Müdürlüğünden Kayapınar KETEM Hekimi Sayın Sümeyye Balkan ve Halk Sağlığı Müdürlüğü ÇEKüS Biriminden Hekim Sayın Yasemin Zehiroğlu katıldı.

Sayın Emine Erdoğan’ın Himaye Ettiği Projelerden biri olan " Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde yürütülen "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi", toplumda "gönüllülük" kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağını artırmak üzere hayata geçirilmiş bir sosyal sorumluluk projesidir.

2012 yılından bu yana sürdürülen proje kapsamında Koruyucu Aile Hizmeti, Kadınlar için Mesleki Eğitim gibi alt çalışma alanları mevcuttur.

Bu proje kapsamında ilimiz Yenişehir İlçemizde yapınan buluşma etkinliğinde;
İl Sağlık Müdürlüğünden Kayapınar KETEM Hekimi Sayın Sümeyye Balkan ve Halk Sağlığı Müdürlüğü ÇEKüS Biriminden Hekim Sayın Yasemin Zehiroğlu kadınlara alanları ile ilgili konularda detaylı brifing verdi.

Kadınlara en üst düzeyde yakınlık göstermek, destek sunmak; onların aile içinde ve toplumsal yaşamda karşılaştıkları zorlukları aşmalarına yönelik çözümler geliştirmek, kadınlara karşı ayrımcılığı önlemek, kadının insan haklarını korumak ve geliştirmek, kadınların toplumsal hayatın tüm alanlarında hak, fırsat ve imkanlardan eşit biçimde yararlanmalarını sağlamaya yönelik sosyal hizmet ve yardım faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinin amaçlandığı programda Sayın Güzeloğlu kadınlar ile sohbet etti.

Samimi ortamda gerçekleşen buluşmada, Sayın Güzeloğlu, her bir kadınla yakından ilgilendi. Kadınların talepleri ve sorunlarını dinleyen Sayın Güzeloğlu, çözüm için Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimlerinin gerekli çalışmaları yapacağını söyledi.

Yorum Yazın