TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

SEÇKİN İSİMLER SEÇKİN ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

Türkiye’nin en büyük öğrenci topluluklarından olan Bilkent Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Topluluğu (MEC) tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Mec Business Seminar, 21 Mart’ta İstanbul’da başlayacak.
SEÇKİN İSİMLER SEÇKİN ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
İHA - Türkiye’nin ilk kampüs dışı öğrenci organizasyonu olan “Mec Business Seminar”da iş dünyasının yakından tanıdığı isimler, 42 üniversitenin seçkin öğrencileriyle buluşacak.

Organizasyon Komitesi Başkanı Batuhan Çağatay yaptığı açıklamada, Türkiye’deki farklı üniversitelerde eğitim gören öğrencilerin merakla beklediği etkinliği sektörlerinde lider konumdaki şirketlerin destekleriyle 21-23 Mart tarihleri arasında İstanbul Marriot Otel’de düzenleyeceklerini söyledi. Etkinliğe katılmak amacıyla 42 üniversiteden bin 200 öğrencinin başvuruda bulunduğunu kaydeden Çağatay, “Bu öğrencilerden 200’ünü etkinliğe davet ettik. Seçkin öğrencileri, dev şirketlerin en üst düzey temsilcileriyle bir araya getirerek, geleceğe daha emin adımlar atmalarını sağlamak istedik. 200 seçkin üniversiteliye 3 gün boyunca 17 konuşmacı hitap edecek” dedi.

Çağatay, organizasyon kapsamında düzenlenecek yemekte katılımcı öğrencilerin Türkiye’deki önemli şirketlerin insan kaynakları temsilcileriyle bir araya geleceklerini, bu sayede CV’lerini yetkililere sunma ve merak ettiklerini öğrenme olanağı yakalayacaklarını kaydetti

Etkinliğin açılış konuşmasını Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Alaton yapacak. Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, SPK Başkanı Vahdettin Ertaş, Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young, Oyak Holding Genel Müdür Yardımcısı Ergün Okur gibi iş dünyasının yakından tanıdığı isimler de, konuşmacı olarak katılacakları etkinlikte öğrencilerle buluşacak. Etkinliğin kapanış konuşmasını ise önceki yıllarda olduğu gibi CNN Türk Ekonomi Müdürü Emin Çapa yapacak. Etkinliğin sponsorları arasında Finansbank, Anadolu Efes, Bosch, Oyak ve Unilever de bulunuyor.
Yorum Yazın