TİC Holding Header
  • USD 32.367
  • EUR 34.982
  • Altın 2324.301
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Şehit annesinin feryadı yürekleri dağladı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik operasyonlar sırasında şehit düşen Polis Özel Harekat (PÖH) memuru Coşkun Nazilli’nin naaşı, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na getirildi. Şehidin annesi, 'Sen öleceğine ben ölseydim, yüreğim daralıyor' diyerek ağıt yaktı.
Şehit annesinin feryadı yürekleri dağladı
İHA - Türk Hava Kuvvetleri’ne ait kargo uçağıyla saat 21.30 sıralarında Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na getirilen şehit Özel Harekat Polisi Coşkun Nazilli’yi bini aşkın vatandaş ve protokol mensupları karşıladı. Ellerinde Türk bayraklarıyla uzunca bir süre bekleyen vatandaşlar, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Ne Mutlu Türküm Diyene”, “Her Türk Asker Doğar”, “Kahrolsun PKK” sloganları attı. Özel bir araçla havalimanına getirilen şehidin ailesi ise ayakta durmakta güçlük çekti. Dirayetini korumaya çalışan baba Durmuş Nazilli zaman zaman sinir krizleri geçirdi. Şehidin annesi Sultan Nazilli ise, “Sen öleceğine ben ölseydim, yüreğim daralıyor” diyerek ağıt yaktı.

Türk Hava Kuvvetleri’ne ait uçağın piste inmesiyle birlikte aile fertlerinin feryatları yükseldi. Uçağın kapağının açılmasıyla birlikte şehidin abisi uçağa koştu. Uçaktan ilk inenler arasında olan şehidin 10 yaşındaki oğlu Göktürk Nazilli, amcasıyla kucaklaştı. Küçük çocuğu yakınları alarak uzaklaştırdı. Şehidin tabutunu omuzlarına alan polisler fazla ilerleyemedi. Şehidin yakınları ve sevenleri tabutu omuzlayarak cenaze arabasına kadar götürdü. Şehidin annesi cenaze aracına binerek tabuta sarıldı. Havalimanını dolduran kalabalık cenaze aracına uzunca bir süre eşlik etti.

15 yıllık polis olan Özel Harekat Polisi Coşkun Nazilli’nin Ayşe Nazilli ile evli olduğu, Göktürk (10) ve Gökçe (5) adlı 2 çocuğu olduğu öğrenildi. Nazilli’nin cenazesi, yarın Alanya’da Emine Özmüftüoğlu Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Alanya Belediye Mezarlığı Şehitliği’nde toprağa verilecek.
Yorum Yazın