TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Şehit yakınları HDP'nin kapatılmasını istedi

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dernek Başkanı Mustafa Hızal, teröristlerin sözcülüğünü yapan terörist vekillerin vekilliklerinin düşürülmesi ve HDP’nin kapatılmasını istedi.
Şehit yakınları HDP'nin kapatılmasını istedi
İHA - Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dernek Başkanı Mustafa Hızal, dernek binasında basın açıklaması düzenledi.

Mustafa Hızal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kuzey Irak’ın Gara bölgesinde, terör örgütlerinin geçmiş yıllarda alıkoydukları 13 asker ve polisin haince şehit edildiğini ifade ederek, “Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor. Ailelerine sabır diliyorum. Terörü binlerce kez kınıyorum. Bu milletin bağrından çıkan Mehmetçiklerimiz ve polislerimiz şehit olduktan sonra bu aziz millete döneceksiniz ve başsağlığı vereceksin, yaralılarımıza acil şifalar dileyeceksin sonrasında, timsah gözyaşları dökerek, bu kansız, alçak ve vatan hainleri ile el ele, kol kola, sarmaş dolaş olacaksın. Bunun adına da sizler siyaset ve demokrasi diyebilirsiniz, ama bizler işbirlikçi vatan haini diyoruz” dedi.

“EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”
Hızal, "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" diyerek, “Mecliste grubu bulunan siyasi partiler akıllarını başlarına alıp, milletin vermiş oldukları oylarla devleti ve milleti ateşe atmanın bedelini hem Allah sorar, hem de bu millet soracaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir an önce meclis de yasal düzenlemeler yapılarak, teröristlerin sözcülüğünü yapan terörist vekillerin vekilliklerinin düşürülmesi, terör uzantısı partinin kapatılması, teröre destek veren seviciliğini yapan her türlü sivil toplum kuruluşunun kapatılması için yüce meclis, egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir. Şanını yerine getirmek için anayasal çalışmalar yapılmasıdır” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın