TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

'Sensiz Ölümdür Aşk' kitabı imza günü

Türkiye’de 50 kişilik yazar grubunun yazdığı ilk kitap olan 'Sensiz Ölümdür Aşk' kitabının yazarları, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen imza gününde kitaplarını imzaladılar. Etkinlikte romanla aynı adı taşıyan müzik albümünün de tanıtımı yapıldı.
'Sensiz Ölümdür Aşk' kitabı imza günü
İHA - Kitabın ve albümün tanıtıldığı etkinlikte 50 yazar arasında bulunan Oya Pardak, Gökmen Küçüktaşdemir, Hakan Asılkefeli ve Burcu Tuna okurları için kitaplarını imzaladılar. Gazeteci-yazar Gökmen Küçüktaşdemir’in kurduğu “Herkes Biraz Yazar” ekibinde gazeteci, haber spikeri, reklam yazarı, halkla ilişkiler uzmanı, oyuncu ve doktor gibi farklı meslek gruplarından kişiler yer alıyor.

GELİRİ EĞİTİME BAĞIŞLANACAK
İmza gününün başlangıcında, kitabı tanıtan yazarlardan Burcu Tuna, aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olan “Sensiz Ölümdür Aşk” kitabının ve kitapla aynı adı taşıyan müzik albümünün satışından elde edilecek olan gelir Ulusal Down Sendromu Derneği’ne, down sendromlu çocukların eğitiminde kullanılmak üzere bağışlanacağını bildirdi.

KİTABIN YAZARLARI
“Sensiz Ölümdür Aşk” kitabını yazan “Herkes Biraz Yazar” grubundaki yazarlar, şu isimlerden oluşuyor:
"Alper Baran Esin, Altuğ Selçuk, Aylin Onart, Aynur Kuran, Babacan Pesenkurdu, Bahadır Yüksekşan, Banu Şen, Berna Ergin, Birgen Engin, Burcu Tuna, Didem Baydar, Dilara Çağlayan, Duygu Erşen, Düşü Bi Yerde (Emre Akdemir, Hatice Çelenk, Alper Akdeniz, Ece Tüzün, Öznur Usanmaz), Ece Türkmut, Eda Lortlar, Eda Ongün Balık, Elvan Karanfil, Engin İnce, Erdem Erdoğan, Erhan Gölbey, Esin Sayın Kayser, Filiz Kahraman, Fulya Demirören, Gökhan Köküşoğlu, Gökmen Küçüktaşdemir, Güneş Saraçoğlu, Hakan Asılkefeli, Hakan Urgancı, Halil Fincan, Jülal Malhatun Zalma, Kezban Şahin Taysun, Leyla Bal, Manolya Özek, Mehmet Erduğan, Melike Çerçioğlu, Namık Kuyumcu, Necmettin Tetik, Olcay Meşe, Oya Pardak, Selin Tabak, Senem Yazıcı, Şeyda Şentürk, Yeliz Pesenkurdu, Yeşim Kırlı, Zeki Hozer."
Yorum Yazın