TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Siirt Belediye Eş Başkanı Işık, muhtarlarla bir araya geldi

Halkların Demokratik Partisi Siirt Belediye Eş Başkanı Berivan Helen Işık Mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Siirt Belediye Eş Başkanı Işık, muhtarlarla bir araya geldi
Belediye Eş Başkanı Berivan Helen Işık; mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerin sorunları hakkında toplantı yaptı ve mahalle muhtarlarının talep, istek ve şikâyetlerini dinledi.

Siirt Belediyesi meclis salonunda düzenlenen toplantıya Belediye Eş Başkanı Berivan Helen Işık, birim Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

21 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda muhtarlar ilk olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde HDP tek tek söz alarak mahallelerinde bulunan eksiklikleri dile getirdiler.

Toplantıda hazır bulunan Siirt Belediyesi birim müdürleri mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini not alarak çözüm noktasında yapılabilecekleri çalışmaları söz alarak anlattılar.

Toplantıda konuşan Siirt Belediye Eş Başkanı Berivan Helen Işık, muhtarların yerel yönetimdeki önemine değinerek, "Yerel yönetimlerde önemli görev ve işlevleri olduğuna inandığımız muhtarlarımız ile bir araya gelerek, mahallelerimiz için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımızın, mahallelerimiz ve halkımız için sundukları talep ve görüşleri aldık. İlk gün ifade ettiğimiz gibi her zaman muhtarlarımız ve halkımızın yanında yer alacağız. Muhtarlara ve vatandaşlarımıza kapımız her zaman açık. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda da mahallelerimizin başta acil ihtiyaçları olmak üzere diğer alanlarda yapmamız gereken çalışmaları not aldık. En kısa zamanda halkımızın bu yöndeki ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız." dedi.
Yorum Yazın